Libnet.ro
UNICEF

07:45

Huawei Mate 40 Pro 6 lucruri pe care le face foarte bine si marele minus

Playtech Playtech,
Huawei Mate 40 Pro 6 lucruri pe care le face foarte bine si marele minus

Huawei Mate 40 Pro era unul dintre cele mai asteptate telefoane ale toamnei. De acum e oficial. Si e remarcabil din anumite puncte de vedere. Cand vine vorba de seria Mate, Huawei o foloseste. continuă pe Playtech

Ultima mare lansare de telefon a anului: Huawei anunta Mate 40 Pro - Specificatii si primele impresii

Anul 2020 se inchide astazi din punctul de vedere al marilor lansari de telefoane, cu Huawei Mate 40 Pro, cel mai nou flagship al producatorului din Shenzhen.

A fost lansat Huawei Mate 40 Series

Huawei Consumer Business Group anunta lansarea HUAWEI Mate 40 Series. Noua serie va fi disponibila in curand si pe piata din Romania, conform unui comunicat trimis redactiei.

Totul despre Huawei Mate 40, probabil cel mai bun telefon din 2020

Huawei Mate 40 ar trebui sa fie dezvaluit oficial in curand, dar a ajuns deja pe site-ul Amazon Germania. Ca urmare, stim la ce sa ne asteptam, incepand cu pretul. Unul dintre cele mai.

Dan Bittman: Cred in coronavirus, dar cred si in masuri adevarate, nu in groaza bagata in populatie. in aceasta pandemie, sunt foarte multe lucruri care se bat ca in cap (VIDEO)

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a declarat joi, pentru B1 TV, ca el nu este coronasceptic, crede in existenta coronavirusului si-si face griji mai ales pentru copiii sai, dar nu crede ca SARS-CoV-2 este at.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )