Libnet.ro
UNICEF

06:00

Huawei P9: Primele pareri despre smartphone-ul cu cele mai interesante camere [FOTO]

Playtech Playtech,
Huawei P9: Primele pareri despre smartphone-ul cu cele mai interesante camere [FOTO]

Huawei P9 a fost lansat oficial, iar smartphone-ul chinezesc cu doua camere este printre cele mai interesante pe care le-am vazut anul acesta. Fotografiatul cu smartphone-ul a devenit chiar subiect de competitie internationala, asa ca nu ar trebuie sa ne mire ca producatorii de telefoane mobile mizeaza din ce in ce mai mult pe ochii []. continuă pe Playtech

Huawei P9 si P9 Plus, lansate oficial: Ce face cea de-a doua camera principala

Huawei P9 a fost lansat oficial, miercuri, in cadrul unui eveniment sustinut in Londra. Alaturi de modelul P9, a fost prezentat si P9 Plus. Chinezii de la Huawei au reusit sa-si construiasca, in numai cativa ani, un renume pe piata smartphone-urilor. Telefoanele lor au devenit din ce in ce mai bune, vanzarile le-au crescut corespunzator, [].

Cel mai renumit producator de lentile ar putea da cea mai buna camera pentru Huawei P9

Chinezii ar putea colabora cu germanii de la Leica pentru lansarea modelului Huawei P9. Dupa cum am mai spus,Huawei P9 este unul dintre cele mai prost-pastrate secrete ale chinezilor. Va veni in trei versiuni, cu dimensiuni si specificatii diferite. P9 va avea un display de 5,2 inch cu rezolutie full HD, procesor Kirin 950, produs [].

Tehnologia germana care ar putea ajuta Huawei P9 sa produca cele mai bune poze

Huawei P9 va fi lansat in urmatoarea saptamana, iar marea veste s-ar putea sa fie ca foloseste lentile Leica, inca cel mai renumit producator de camere foto si obiective.

Huawei P9 a fost anuntat si are doua camere: de ce e speciala una dintre ele

Huawei P9 e cel mai nou flagship al anului si, totodata, primul care ar putea da un sens dotarii unui telefon cu doua camere foto. Iata ce face special a doua.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2717 seconds )