Libnet.ro
UNICEF

00:07

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Cine este vedeta din Romania care l-a cucerit pe Hugh Hefner

Antena3 Antena3,
Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Cine este vedeta din Romania care l-a cucerit pe Hugh Hefner

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Pictorialul realizat in Playboy Romania de catre Andreea Mantea l-a impresionat teribil pe Hugh Hefner, care i-a facut o invitatie in celebrul Conac. continuă pe Antena3

Hugh Hefner, fondatorul PLAYBOY, a murit la varsta de 91 de ani

Hugh Hefner, fondatorul revistei PLAYBOY, a murit in cursul zilei de miercuri. Hugh Hefner avea 91 de ani, iar decesul a avut loc din cauze naturale, a anuntat Playboy Enterprises.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Cine a fost omul care a infiintat un imperiu

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Hefner si femeile

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. A fost inconjurat mereu de femei frumoase, iar pe multe dintre ele, dupa cum a recunoscut chiar cunoscutul afacerist nu le-a ratat. Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Ultima dorinta a extravagantului afacerist

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Hugh Hefner s-a nascut pe 9 aprilie 1926 la Chicago. Cu doar 600 de dolari, in anul 1953, Hefner a infiintat Playboy, iar in timp publicatia a devenit un.

A murit Hugh Hefner, fondatorul Playboy, la 91 de ani

Fandatorul revistei pentru barbati Playboy, Hugh Hefner, a murit, la 91 de ani, a anuntat compania compania Playboy Enterprises, potrivit presei internationale.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit la varsta de 91 de ani

Hugh M. Hefner, o legenda a spatiului public american, care in anul 1953 a lansat revista Playboy, punand astfel bazele uneia dintre cele mai recunoscute branduri americane din istorie, a murit la varsta de 91 de ani, in locuinta sa din Beverly Hills, California.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, s-a stins din viata la varsta de 91 de ani

Hugh M. Hefner, o legenda a spatiului public american, ce in anul 1953 a lansat revista Playboy, punand astfel bazele uneia dintre cele mai recunoscute branduri americane din istorie, a murit astazi la varsta de 91 de ani, in locuinta sa din Beverly Hills. California.

Fondatorul revistei Playboy, Hugh Hefner, s-a stins din viata (FOTO)

Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy si starul reality show-ului The Girls Next Door, a murit la 91 de ani. Hefner s-a nascut pe 9 aprilie in Chicago, Illinois, iar parintii lui au.

Hugh Hefner, tatal imperiului Playboy, a murit la varsta de 91 de ani

Hugh Hefner, fondatorul revistei internationale Playboy, a murit la varsta de 91 de ani. Reprezentantii Playboy Enterprises Inc au spus ca Hefner a murit acasa la domiciliul sau cunoscut sub numele de Playboy Mansion, din cauze naturale, potrivitBBC. Hefner ii are ca mostenitori pe sotia sa, Crystal, pe cei trei fii, Cooper, David si Marston, si pe fiica sa, Christie. Prima editie Playboy a fost publicata in decembrie 1953 si o avea pe coperta pe Marilyn Monroe.

Extraordinara viata a lui Hugh Hefner: ce l-a motivat sa cladeasca imperiul Playboy si care i-a fost marele regret FOTO

Hugh Hefner, fondatorul imperiului Playboy si pionierul revolutiei sexuale din anii 60, a murit la 91 de ani. Hefner, pe care revista Time l-a numit profetul hedonismului pop, a avut un stil de viata extravagant si controversat, despre care a marturisit: Nici in cele mai nebunesti visuri nu mi-am imaginat o viata atat de dulce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )