Libnet.ro
UNICEF

06:00

Hunter Biden se apara pentru prima data in fata atacurilor lui Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 Hunter Biden se apara pentru prima data in fata atacurilor lui Donald Trump

Hunter Biden, fiul fostului vicepresedinte american Joe Biden, si-a aparat duminica pentru prima data activitatea in Ucraina si China, dupa criticile presedintelui Donald Trump, care la randul sau a implicat Casa Alba intr-o ancheta care ar putea duce la destituirea sa, potrivit Reuters, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Cum incearca AEP sa elimine cozile la alegerile prezidentiale din strainatate: Pentru prima data se va folosi semnatura digitala (VIDEO)

Exclusiv online Pentru eficientizarea procesului electoral organizat in strainatate la alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi utilizate in premiera alte tablete decat cele folosite in tara, a exp.

Stefanos Tsitsipas s-a calificat pentru prima data la Turneul Campionilor

Grecul Stefanos Tsitsipas, locul 7 ATP, s-a calificat, vineri, in premiera la Turneul Campionilor. Tsitsipas a castigat anul trecut Next Generation ATP Finals.

Hunter Biden, prima replica pentru Donald Trump: Fiul lui Joe Biden va demisiona din conducerea companiei chineze si promite sa nu lucreze pentru firme straine daca tatal sau devine presedinte SUA

Hunter Biden, fiul fostului vicepresedinte american Joe Biden, a promis, duminica, ca nu va lucra pentru o companie cu capital strain, in cazul in care tatal sau va castiga alegerile prezidentiale ale SUA din.

Hunter Biden rupe tacerea pentru a-si ajuta tatal

Hunter Biden, ale carui activitati profesionale au afectat campania prezidentiala a tatalui sau Joe Biden, a rupt tacerea, duminica, pentru ca presiunea asupra fostului vicepresedinte american, unul dintre favoritii la investitura democrata, sa scada, relateaza presa internationala.

Hunter Biden rupe tacerea, pentru a-i lua apararea tatalui sau

Hunter Biden, ale carui activitati profesionale au afectat campania prezidentiala a tatalui sau Joe .

Premiera romaneasca: studioul care furnizeaza continut pentru Netflix

Pe platforma de streaming exista doar cateva productii romanesti. Acum Netflix va avea si primele desene animate create in Romania. Pentru prima data, o serie de animatii produse in.

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput astazi

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput, sambata, la ora 00. 00, si se va incheia, in 9 noiembrie, la ora 7. in cursa electorala sunt inscrisi 14 candidati. Pentru prima data, romanii din strainatate vor avea la dispozitie trei zile pentru a vota si pot vota si prin corespondenta. Peste 41. 000 de persoane au ales aceasta varianta, iar plicurile cu optiunea lor electorala trebuie sa ajunga in Romania pana in 7 noiembrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2052 seconds )