Libnet.ro
UNICEF

16:15

Hyundai recheama 470.000 de masini din SUA, din cauza unor reziduuri metalice descoperite la motorul de 2,4 litri al modelului Sonata

B1 B1,
Hyundai recheama 470.000 de masini din SUA, din cauza unor reziduuri metalice descoperite la motorul de 2,4 litri al modelului Sonata

Compania sud-coreeana Hyundai recheama 470 de mii de masini din Statele Unite, potrivit B1 TV. Reprezentantii gigantului au luat aceasta decizie dupa ce au fost descoperite reziduuri metalice la motorul de 2,4 litri. continuă pe B1

Agentia de Mediu din SUA inaspreste testele de emisii si consum pentru masini, ca urmare a scandalului Volkswagen

Agentia de Protectie a Mediului EPA) din SUA a anuntat ca inaspreste testele de emisii si consum pentru masini, indiferent de marca, drept rezultat al scandalului Volkswagen DieselGate. EPA va testa masinile mai atent si vrea chiar sa imprumute autovehicule de la clienti obisnuiti pentru a face teste surpriza.

Grecia: Ministrul adjunct pentru Infrastructura si Transporturi a demisionat la mai putin de 24 de ore de la numirea in functie, din cauza unor comentarii antisemite si homofobe

Ministrul adjunct pentru Infrastructura si Transporturi din cadrul noului Executiv de la Atena a demisionat la mai putin de 24 de ore de la numirea in functie, din cauza unor comentarii antisemite si homofobe pe.

Dalai Lama si-a anulat calatoria din SUA, programata pentru luna octombrie

Liderul spiritual Dalai Lama si-a anulat vizita din SUA programata pentru luna octombrie, din motive medicale. Liderul spiritual tibetan a fost sfatuit sa de odihneasca timp de mai multe saptamani, in urma unui.

Ce spune Registrul Auto Roman despre scandalul Volkswagen. ,,Se verifica toate masinile venite din afara tarii. Din SUA nu a intrat nicio masina VW

Registrul Auto Roman RAR) verifica toate masinile provenite din afara tarii pentru a vedea respectarea noxelor, in Romania neintrand vreun autovehicul marca Volkswagen adus din SUA, care sa fie produs in perioada 2008 - 2015, au declarat, pentru.

Papa Francisc a atipit in timpul primei slujbe din SUA

Din cauza caldurii si obosit de pe drum, Papa Francisc a atipit in timpul slujbei din Statele Unite ale Americii, potrivit Stiripesurse. ro. Papa Francisc, in varsta de 78 de ani, a participat joi la o slujba in.

Iohannis, discutii cu multinationale din SUA pentru investitii directe in tara noastra

Presedintele Klaus Iohannis a avut vineri, la New York, o intrevedere cu reprezentantii unor companii multinationale americane prezente sau care doresc sa investeasca in Romania, printre care: MetLife, Johnson and Johnson, Chevron, ExxonMobil, Cargill, Timken Warburg Pincus, potrivit unui comunicat de presa remis astazi redactiei.

Mai multe organizatii ale romanilor din SUA ii cer vicepresedintelui american Joe Biden sa il sprijine pe presedintele Iohannis in consolidarea statului de drept in Romania

Liderii mai multor organizatii ale romanilor din Statele Unite, preoti, administratori de grupuri pe Facebook, reprezentanti ai presei de limba romana, precum si alti romani-americani i-au trimis sambata o scrisoare vicepresedintelui american Joe Biden in care ii cer sa discute cu presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in SUA, despre modul in care Statele Unite pot ajuta concret la intarirea statului de drept in Romania, in special in directia protejarii independentei justitiei, transperantei guvernarii si sustinerii libertatii presei, informeaza Coalitia Romanilor.

Total, acuzata ca a manipulat piata gazelor naturale din SUA

Autoritatile americane de reglementare acuza compania petroliera franceza Total SA de manipularea pretului gazelor naturale pe piata din sud-vestul SUA.

Presedintele Camerei Reprezentantilor din SUA va DEMISIONA

Presedintele Camerei Repezentantilor din Statele Unite, republicanul John Boehner, va demisiona si se va retrage din Congres.

Alegerile prezidentiale din SUA: Kanye West a confirmat informatia potrivit careia ar vrea sa candideze in 2020

Rapperul american Kanye West a confirmat informatia potrivit careia ar vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din 2020. insa, pana atunci, considera ca trebuie sa se maturizeze considerabil. Intentia a.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )