Libnet.ro
UNICEF

07:15

UE i-a dat Belgiei termen limita pana luni pentru sprijinirea acordului de liber schimb CETA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE i-a dat Belgiei termen limita pana luni pentru sprijinirea acordului de liber schimb CETA

ACTUALIZARE 16:37 Uniunea Europeana i-a dat Belgiei un ultimatum valabil pana luni seara pentru sprijinirea acordului de schimb comercial cu Canada CETA), potrivit unor surse citate de agentia Reuters. ----------- Ministrul canadian al comertului, Chrystia Freeland, i-a cerut sambata Uniunii Europene ''sa-si faca treaba pana la sfarsit '' in legatura cu acordul de liber schimb cu Canada CETA) si a reafirmat ca tara sa este pregatita sa semneze acest document, relateaza agentia de presa Belga, citata de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Belgia are termen-limita pana luni seara pentru a decide daca sustine CETA

Uniunea Europeana si Canada au oferit Belgiei un termen-limita pana luni seara pentru a decide daca sustine parteneriatul comercial UE-Ottawa CETA), in caz contrar ceremonia de semnare a acordului urmand sa fie anulata, potrivit unei surse europene, citate de Le Figaro, preluat de Mediafax.

Termen-limita pentru Belgia privind acordul de liber schimb UE-Canada

Uniunea Europeana a impus executivului federal belgian un ultimatum valabil pana luni seara, pentru sprijinirea Acordului Comercial si Economic UE-Canada CETA) si pentru inlaturarea opozitiei clare a Valoniei. Daca executivul belgian nu respecta ultimatumul, atunci summitul europeano-canadian pentru semnarea acordului de liber schimb va fi anulat, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )