Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce i-a pus Oana Roman fiicei sale, in camera. Extravaganta din vila de 160.000 de euro FOTO

Playtech Playtech,
Ce i-a pus Oana Roman fiicei sale, in camera. Extravaganta din vila de 160.000 de euro FOTO

Dupa ani de locuit la casa, s-a mutat la bloc. A stat ce a stat, iar lipsa spatiului a adus-o tot pe pamant, schimbare care a costat-o 160. 000 de euro. Amenajarile noii locuintei sunt in toi, dar camera fiicei sale a trebuit sa fie prima gata. Ce i-a pus Oana Roman micutei Isabela in dormitor? . continuă pe Playtech

Cum a aparut Oana Roman alaturi de fiica ei, la avanpremiera Frozen II. Oamenii s-au uitat lung la ele

Oana Roman i-a facut o bucurie fiicei si a dus-o in graba la avanpremiera Frozen II. Fanii au observat ca a ales o tinuta putin neobisnuita atat pentru stilul ei, cat si pentru evenimentul la care se afla. Cum s-a imbracat sotia lui Marius Elisei? Oana Roman si fiica sa, la avanpremiera Frozen II Oana .

Cum arata vila de 160.000 de euro in care s-a mutat Oana Roman

Oana Roman este din cale afara de fericita dupa ce s-a mutat, alaturi de fiica, sotul si mama ei, intr-o vila de lux din zona de nord a Capitalei. Iata cum arata casa vedetei! .

SOC! OANA ROMAN a fost gasita intr-o BALTA DE SANGE! Imagini greu de PRIVIT! Doamne, ce TRAGEDIE (GALERIE FOTO)

Oana Roman a trecut prin momente extrem de cumplite dupa ce a nascut! Chiar ea a catevafacut dezvaluiri cutremuratoare. Vedeta a dezvaluit ca a trecut printr-o experienta care se putea termina cu o.

Oana Roman, de nerecunoscut. Cum a aparut sambata seara, la un eveniment in Pitesti FOTO

Oana Roman a participat alaturi de sotul ei, Marius, sambata seara, la un eveniment in Pitesti organizat de Esa Exclusive Shop, un magazin online de haine, unde a facut senzatie. Fosta prezentatoare de televiziune a purtat o rochie de paiete in nuante de auriu si verde, cu franjuri, iar fanii au observat imediat cat de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )