Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ialomita: Operatiune de salvare a trei persoane din Republica Moldova, blocate cu masina in nameti

Hotnews Hotnews,
 Ialomita: Operatiune de salvare a trei persoane din Republica Moldova, blocate cu masina in nameti

Voluntari din Valea Ciorii au reusit miercuri seara, dupa aproape doua ore, sa scoata din nameti, cu o vola, trei persoane din Republica Moldova, inzapezite la marginea localitatii brailene Baraganu, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Transgaz castiga concursul pentru privatizarea companiei de gaze din Republica Moldova

Compania Transgaz a castigat concursul de privatizare a intreprinderii de stat din Republica Moldova.

VIDEO De ce vor unii primari din Republica Moldova unirea cu Romania. Cum a luat amploare in ultima vreme valul unionist

In anul Centenarului, peste 50 de localitati din Republica Moldova au semnat declaratii de unire cu patria-mama. Adevarul a stat de vorba cu primarii si cu localnicii, pentru a vedea cum a luat nastere, de fapt, acest val de unionism.

VIDEO De ce vor unii primari din Republica Moldova unirea cu Romania. Cum a luat amploare valul unionist

In anul Centenarului, peste 50 de localitati din Republica Moldova au semnat declaratii de unire cu patria-mama. Adevarul a stat de vorba cu primarii si cu localnicii, pentru a vedea cum a luat nastere, de fapt, acest val de unionism.

in anul centenarului, ISJ Vaslui extinde aria de colaborare cu institutiile de invatamant din Republica Moldova

O delegatie a Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Vaslui a fost prezenta la sfarsitul saptamanii trecute in Republica Moldova, unde a fost semnat un nou acord- cadru cu insititutii de invatamant din raioanele Cahul si Anienii Noi.

Republica Moldova isi va prezenta produsele traditionale in Piata Sfatului

Brasovul ar putea gazdui la vara o expozitie a producatorilor din Republica Moldova, sub titulatura Fabricat in Moldova. Evenimentul ar urma sa aiba loc intre 15 si 17 iunie in Piata Sfatului.

Iurie Leanca: Unirea devine un curent tot mai pregnant in Republica Moldova

Vicepremierul pentru Integrare Europeana, Iurie Leanca, sustine ca ideea unirii cu Romania prinde contur in Republica Moldova si devine tot mai pregnanta.

Dodon: Republica Moldova are nevoie de un patriot ca Putin in fruntea tarii

Igor Dodon nu-si ascunde simpatiile sale fata de omologul sau rus, Vladimir Putin. intr-un interviu acordat recent pentru Deutsche Welle, presedintele moldovean a spus ca, din pacate, Republica Moldova nu a avut la conducerea tarii asa personalitati ca liderul de la Kremlin.

Dodon acuza Bucurestiul ca ar promova unirea cu Republica Moldova la nivel de politica de stat: Romania finanteaza acest proiect

Igor Dodon sustine ca Romania promoveaza unirea cu Republica Moldova la nivel de stat, iar aceasta politica este un gresita. Presedintele a dat asigurari ca Chisinaul nu pretinde la vechile teritorii moldovenesti, care acum sunt parte a Romaniei, si cere ca si Bucurestiul sa nu aiba pretentii teritoriale in acest sens.

Viorica Dancila va face o vizita in Republica Moldova

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, va ajunge marti, 27 februarie, in Republica Moldova, unde se va intalni cu omologul sau, Pavel Filip. Prim-ministrul roman va fi insotit de o delegatie de membri din.

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total al deceselor a ajuns la 68

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total al deceselor ajungand miercuri la 68, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, transmiet Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )