Libnet.ro
UNICEF

10:30

I-am zis ca e o curva. Trimiteti-ma la puscarie. Ilie Nastase, interviu sfidator pentru presa straina

B1 B1,
I-am zis ca e o curva. Trimiteti-ma la puscarie. Ilie Nastase, interviu sfidator pentru presa straina

La 48 de ore de la neplacutul incident care l-a avut in prim-plan pe Ilie Nastase, capitanul nejucator al Romaniei la Fed-Cup, fostul tenismen a acordat un interviu sfidator pentru. continuă pe B1

Ilie Nastase, despre scandalul facut la Fed Cup: I-am zis ca e c....a! Sa ma bage la puscarie!

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase a fost implicat intr-un scandal sexist la meciul dintre Romania si Marea Britanie, din barajul pentru Grupa Mondiala, potrivit gsp. ro. Nastase le-a spus.

Ilie Nastase, reactie ironica dupa acuzatiile de discriminare: Ma astept la vreo 10 ani de puscarie

Capitanul echipei de Fed Cup a Romaniei, fostul numar 1 mondial Ilie Nastase, a fost auzit in timp ce facea comentarii cu tenta rasista la adresa copilului nenascut al Serenei Williams, scrie.

Ilie Nastase nu renunta la limbajul vulgar si spune ca accepta orice sanctiune: Sa ma bage la puscarie!

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase a fost implicat intr-un scandal sexist la meciul dintre Romania si Marea Britanie, din barajul pentru Grupa Mondiala, potrivit gsp. ro. Nastase le-a spus.

Ilie Nastase are dreptate: arbitrul de la Romania - Marea Britanie este un asshole

Ilie Nastase este pus la zid in presa internationala, dar el nu a facut altceva decat sa isi apare corect echipa de Fed Cup. Arbitrul de scaun prezent sambata la meciul Soranei Cirstea a incalcat regulile din tenis doar pentru a se razbuna pe Ilie Nastase, cel mai probabil la comanda. Si le-a incalcat de doua ori.

VIDEO Ilie Nastase si-a continuat comportamentul huliganic si dupa ce a fost dat afara de pe teren: a injurat o ziarista britanica

Ilie Nastase, capitanul nejucator al echipei nationale, a fost eroul negativ al meciului de tenis feminin Romania - Marea Britanie de la Mamaia. Nastase s-a comportat golaneste pe durata meciului, injurand arbitrul meciului si pe cele doua jucatoare britanice. Odata dat afara de pe teren in urma comportamentului sau huliganic, Nastase nu s-a oprit si a injurat-o si pe o jurnalista britanica.

Presa engleza, despre nervii lui Ilie Nastase: Provoaca haos, tirada de injuraturi catre starurile britanice, Shame, set and match

Presa engleza a relatat, sambata, dupa iesirile nervoase ale lui Ilie Nastase de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, ca fostul tenisman a avut o tirada de injuraturi asupra starurilor britanice. Jurnalistii au scris si ca haosul si comportamentul provocat de Ilie Nastase a umbrit confruntarea de pe teren.

Federatia Internationala de Tenis face o ancheta dupa o remarca a lui Ilie Nastase despre copilul inca nenascut al Serenei Williams

Federatia Internationala de Tenis a deschis o ancheta dupa un comentariu al capitanului nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, despre copilul inca nenascut al Serenei Williams, scrie News. ro, citand BBC. La conferinta de presa de vineri, in timp ce Simona Halep raspundea in engleza unor intrebari referitoare la faptul ca Serena Williams este insarcinata, moment in care Ilie Nastase, in varsta de 70 de ani, s-a adresat in limba romana unui membru al echipei: Sa vedem ce culoare are. Ciocolata cu lapte?.

Serena Williams ii raspunde lui Ilie Nastase: Spre deosebire de tine, nu mi-e frica. Nu sunt o lasa

Serena Williams i-a raspuns lui Ilie Nastase, dupa remarca acestuia cu tenta rasista, la adresa viitorului copil al tenismenei. Sunt dezamagita sa stiu ca traim intr-o societate unde oameni ca.

Personalitatea lui Ilie Nastase, sub lupa psihologului: Limitele si regulile sunt percepute ca lipsa de individualitate

Comentariile rasiste si gesturile socante din ultima vreme i-au facut pe psihologi sa analizeze personalitatea lui Ilie Nastase. Psihologul Cezar Laurentiu Cioc crede ca fostul jucator de tenis es.

Brigitte Sfat sare in apararea sotului sau: Ilie Nastase e o valoare orice s-ar intampla

Scandalul in care este implicat Ilie Nastase in urma declaratiilor facute si catalogate drept rasiste, lipsite de respect, precum si reactiile din timpul partidei dintre.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )