Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ianis Hagi a dat, in sfarsit, lovitura in Scotia. Toata presa vorbeste despre gestul lui

Playtech Playtech,
Ianis Hagi a dat, in sfarsit, lovitura in Scotia. Toata presa vorbeste despre gestul lui

Ianis Hagi a dat, in sfarsit, lovitura in Scotia. Toata presa vorbeste despre meciul lui facut la Rangers impotriva celor de la Celtic. De asemenea, fanii nu se mai opresc din comentarii. Ianis Hagi, eroul meciului in partida cu Celtic. Fanii, incantati de jocul romanului Ianis Hagi a impresionat, in sfarsit, la Galsgow Rangers, in . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, meci urias, astazi, in Scotia: Un post TV din Romania transmite partida

In ultimele sale trei aparitii la Rangers, in 2020, mijlocasul roman a adunat doua goluri si doua pase decisive. Iar daca va straluci, astazi, in cel mai asteptat duel din Scotia, va fi privit ca un zeu de catre suporteri.

Echipa lui Ianis Hagi continua seria victoriilor in Scotia

Echipa scotiana Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi pe teren pana in minutul 80, a castigat cu scorul de .

Ce se intampla cu Ianis Hagi in Scotia. Jurnalistii scotieni au facut anuntul

Fanii lui Ianis Hagi sunt uimiti de ce se intampla cu acesta in aventura sa din Scotia. Ce au scris jurnalistii straini despre celebrul sportiv roman? Vesti noi despre evolutia lui Ianis Hagi. Ce se intampla cu fotbalistul in Scotia? Ianis Hagi cucereste Scotia dupa ultima reusita! Fiul regelui fotbalului romanesc este singurul fotbalist de .

Ce au anuntat scotienii dupa un nou meci excelent al lui Ianis Hagi. Reactia surpriza a lui Gerrard

Dupa un nou meci excelent al lui Ianis Hagi, scotienii au facut un anunt extraordinar. Reactia lui Steven Gerard spune tot despre viitorul fotbalistului in varsta de 22 de ani. Ianis Hagi bifeaza succes dupa succes Partida dintre Rangers F. St. Mirren de miercuri s-a dovedit a fi un meci excelent pentru Ianis Hagi care .

Ce spune Ianis Hagi dupa primul derbi cu Celtic - Steven Gerrard il lauda pe roman

Ianis Hagi a jucat bine in derbiul cu Celtic, iar prestatia romanului din repriza secunda a fost laudata de antrenorul Steven Gerrard. Aflat la primul Old Firm, Ianis a avut un sut periculos si a dinamizat jocul celor de la Rangers, care s-au impus cu 1-0.

Reactia presei britanice dupa o noua evolutie buna a lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a contribuit din nou la victoria echipei sale, internationalul roman reusind o pasa de gol in succesul, scor 2-0, obtinut de Glasgow Rangers pe terenul celor de la St. Mirren. in material poti vedea pasa de gol reusita de Ianis.

VIDEO Rangers vs Celtic 1-0 Un autogol a decis derbiul - Ianis Hagi a jucat o repriza

Glasgow Rangers s-a distantat la 19 puncte in fruntea clasamentului, dupa ce a castigat in fata rivalei Celtic Glasgow, scor 1-0, in etapa a 22-a din campionatul Scotiei. Ianis Hagi a jucat o repriza pentru echipa lui Steven Gerrard.

Digisport: Ianis Hagi, urmarit de trei cluburi uriase ale Europei! Cand ar putea face pasul catre un campionat de top

Ianis Hagi traverseaza un moment bun din punct de vedere al formei sportive si ar putea face in urmatoarea perioada pasul la un club dintr-un campionat mai bine cotat decat cel al Scotiei.

Ianis Hagi, pasa de gol in ultimul meci pentru Rangers in 2020

Internationalul Ianis Hagi a fost titular si a contribuit la unul dintre golurile victoriei pe care Rangers a obtinut-o, miercuri, pe terenul lui St. Mirren, in campionatul Scotiei.

Trebuia sa explodeze deja - Ce parere are Ladislau Boloni despre Ianis Hagi si ce spune despre o posibila revenire in tara

Ladislau Boloni 67 de ani) a vorbit despre evolutia carierei lui Ianis Hagi, antrenorul echipei Panathinaikos facand o comparatie intre jucatorii romani si cei francezi. De asemenea, Boloni a discutat despre o posibila revenire in tara precizand ca nu are bani pentru a deveni patron, insa ia in calcul o pozitie de manager.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )