Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ianis Hagi, note mici dupa Rangers - Leverkusen: Ce au scris scotienii despre mijlocasul roman

Adevărul Adevărul,
Ianis Hagi, note mici dupa Rangers - Leverkusen: Ce au scris scotienii despre mijlocasul roman

Septarul scotienilor si-a pierdut locul in primul 11 in meciul tur din optimile Ligii Europa si, dupa ce s-a intamplat pe Ibrox Park, formatia sa e ca si eliminata. continuă pe Adevărul

Steven Gerrard, criticat de unii dintre fani pentru ca Ianis Hagi nu a fost titular cu Leverkusen

Leverkusen a dat lovitura pe terenul celor de la Glasgow Rangers, germanii impunandu-se cu 3-1 in mansa tur din optimile Europa League. Unii dintre fanii gazdelor l-au criticat pe retelele sociale pe antrenorul Steven Gerrard pentru ca nu l-a folosit titular pe Ianis Hagi.

De ce a fost Ianis Hagi rezerva in Europa League. Colegii il ignora!

Ianis Hagi a fost rezerva in Europa League, in meciul pe care formatia sa, Glasgow Rangers, l-a sustinut pe teren propriu in compania celor de la Bayer Leverkusen. Managerul Steven Gerrard l-a introdus pe Ianis Hagi in teren abia in minutul 68, cand era deja 2-0 pentru oaspeti. De ce a fost Ianis Hagi rezerva .

Ianis Hagi, dezamagire pe toata linia. Ce s-a intamplat cu el in Belgia

Parcursul, initial spectaculos, al lui Ianis Hagi la Rangers este in declin, dar, cu toate acestea, el continua sa fie in atentia presei scotiene. Thomas Buffel, fost jucator la Rangers si Genk, a declarat ca alegerea lui Ianis de a se alatura clubului scotian este una fericita deoarece are sanse mari sa evolueze si sa .

Dezamagire totala. Ianis Hagi, pus la zid de antrenor. Ce s-a intamplat in ultimul meci

S-a nascut talent, dar a avut o prestatie dezamagitoare in partida castigatoare in deplasare cu Ross Country. Ianis Hagi, titular la Rangers, a avut o prestatia deloc apreciata la fel ca in alte partide, cei de la rangersnews. uk acordandu-i cea mai mica nota din echipa. Apogeul: a fost pus la zid si de antrenor. Ianis .

Critici dure la adresa lui Ianis Hagi. Nu are tot ce-i trebuie! il vrea sau nu Dortmund?

Ianis Hagi s-a nascut talent, dar a avut o prestatie dezamagitoare in partida castigatoare in deplasare cu Ross Country, Ianis a avut o prestatia deloc apreciata la fel ca in alte partide, cei de la rangersnews. uk acordandu-i cea mai mica nota din echipa, fiind pus la zid si de antrenorul Gerrard dar si de Marcel .

Esec pentru Ianis Hagi si Rangers in optimile Europa League

Intr-unul dintre cele doar doua meciuri ale serii de joi din Europa League disputate cu spectatori, Glasgow Rangers a fost invinsa pe teren propriu de Bayer Leverkusen, cu 3-1.

Rangers Leverkusen, meciul serii pentru noi in Europa League

Echipa scotiana Glasgow Rangers primeste, joi seara, vizita formatiei germane Bayer Leverkusen, in optimile Europa League.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )