Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ianis Hagi, o noua evolutie solida pentru Rangers

Online Sport Online Sport,
Ianis Hagi, o noua evolutie solida pentru Rangers

Mijlocasul Ianis Hagi a bifat, miercuri seara, o noua partida ca titular in tricoul echipei Glasgow Rangers. continuă pe Online Sport

Steven Gerrard ii da credit total lui Ianis Hagi. Decizia managerului de la Rangers

Steven Gerrard continua sa arate ca are incredere in Ianis Hagi, adaugandu-l pe roman pe lista UEFA a echipei Rangers. Astfel, Ianis Hagi ar putea debuta pentru scotieni in Cupele Europene la meciul cu Braga.

Ianis Hagi, titular intr-un dezastru pentru Rangers: Cum s-a comportat romanul pe teren

Mijlocasul de 21 de ani a bifat a treia partida consecutiva in primul 11 al formatiei din Glasgow si deja are mai multe reprize sterse decat cele reusite.

Meciurile lui Ianis Hagi la Rangers se vad si in Romania. Nu insa pentru toti romanii!

Ianis Hagi se afla in centrul atentiei dupa imprumutul la Glasgow Rangers, iar de miercuri seara iubitorii fotbalului din Romania il pot urmari la lucru pe tanarul international.

Digisport: Ce au aflat fanii lui Glasgow Rangers despre Ianis Hagi. Dupa doar 3 meciuri, Steven Gerrard poate lua o decizie nesperata

Ianis Hagi 21 de ani) i-a innebunit, pur si simplu, pe fanii lui Glasgow Rangers. Dupa doar 3 meciuri disputate pentru trupa lui Steven Gerrard, in care a reusit un gol, tanarul fotbalist i-a cucerit pe suporteri. Acestia au aflat ca romanul executa bine si loviturile de pedeapsa.

Ianis Hagi ajunge si in Romania. Unde il puteti vedea jucand

Deja toata lumea stie ca fiul Regelui fotbalului romanesc, Gica hagi, s-a transferat in campionatul de fotbal al Scotiei, la Glasgow Rangers, si chiar de la debut tanarul a facut o impresie buna marcand chiar si un gol de senzatie. Ianis Hagi ajunge si in Romania De ceva vreme campionatele importante de fotbal, la nivel .

Nu intarzie criticile la adresa lui Ianis Hagi

Prima infrangere suferita de Rangers de la sosirea lui Ianis Hagi alimenteaza criticile la adresa tanarului international roman.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )