Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ianis Hagi, printre cei mai buni la Braga: Ce nota a primit si cum a fost descrisa prestatia sa

Adevărul Adevărul,
Ianis Hagi, printre cei mai buni la Braga: Ce nota a primit si cum a fost descrisa prestatia sa

Ianis Hagi a fost primul jucator schimbat de Steven Gerrard, in minutul 71, insa, cat a stat pe teren, a facut un meci bun. continuă pe Adevărul

Creasta Masivului Oslea a fost cucerita de cei mai buni schiori si snowboarderi la cea de-a noua editie Red Bull Oslea Hike Ride

Sub maretia Varfului Oslea 1. 940m) din Muntii Retezat, peste 300 de practicanti de schi si snowboard au infruntat labirintul padurilor de brazi si necunoscutul golului alpin pentru a castiga cea de-a noua editie Red Bull Oslea Hike Ride.

Noul sezon Racing League Romania powered by BMW asteapta cei mai buni piloti virtuali la start

Racing League Romania vine cu un model istoric de legenda la start: BMW M3 E30 DTM. Construind pe traditia de 10 ani, sunt asteptati piloti cu experienta in campionatele de anduranta, viteza in coasta, karting sau raliuri.

VIDEO Ianis Hagi, pasa superba de gol si penalti ratat Glasgow Rangers, in optimi (1-0 vs Braga)

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai activi jucatori de pe teren in returul dintre Braga si Glasgow Rangers din 16-imile Europa League. Romanul a creat o faza superba in prima repriza, a ratat un penalti si a oferit pasa de gol pentru Ryan Kent. Scotienii s-au impus cu 1-0 4-2 la general) si s-au calificat in optimile competitiei.

Ianis Hagi, vedeta unei calificari uriase: Ce a scris presa scotiana despre evolutia sa cu Braga

Ianis Hagi a contribuit cu doua goluri si o pasa decisiva la accederea formatiei sale in optimile Ligii Europa dupa o confruntare memorabila cu Braga.

Ianis Hagi, inger si demon pentru Rangers: Romanul a irosit un penalty in partida cu Braga, dar a pasat decisiv la golul victoriei, iar echipa sa merge in optimile Europa League

Glasgow Rangers, echipa scotiana la care evolueaza Ianis Hagi, a obtinut calificarea in optimile de finala ale Europa League, dupa ce a invins-o pe Braga si in returul din Portugalia, scor 0-1 2-4 la.

Penalty ratat de Ianis Hagi in Europa League. S-a revansat cu pasa de gol

Internationalul roman Ianis Hagi a avut parte de primul moment delicat in tricoul lui Rangers. Pana la urma totul s-a terminat cu bine pentru gruparea scotiana in deplasarea de Europa League de la Braga.

Ianis Hagi, o stea intr-o echipa fara perspectiva: Rangers, distrusa intr-un editorial acid

Ianis Hagi si colegii sai joaca, diseara ora 19. 00, Digi Sport 1), un meci crucial, la Braga, in 16-imile Ligii Europa, insa vicecampioana Scotiei a fost desfiintata in presa locala din cauza parcursului intern.

Ianis Hagi, sub lupa jurnalistilor scotieni: Ce au scris despre mijlocasul roman dupa ce Rangers a dat-o in bara

Ianis Hagi a creat mari asteptari din partea tuturor, dupa prestatia sa stelara de joi cu Sporting Braga, insa, din pacate, nu si-a putut salva inca o data echipa, de aceasta data, in campionat.

Ianis Hagi, sansa vietii lui! Ce propunere a primit fiul regelui. E vorba despre 5 milioane de euro

Oficialii lui Rangers i-au facut o promisiune bomba lui Ianis Hagi! Tanarul se pare ca traieste cele mai frumoase clipe din viata sa, iar soarele nu-si mai face alt drum decat in calea sa. Reusite peste reusite pentru fiul lui Regelui fotbalului romanesc! Ce-l asteapta de data asta? Ianis Hagi, propunere de nerefuzat de 5 .

Ianis Hagi a prins curaj la Rangers. Vorbeste ca un adevarat lider de echipa

Imprumutat in iarna de la Genk, mijlocasul Ianis Hagi are parte de un debut cum nu se poate mai fericit in tricoul formatiei Glasgow Rangers.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )