Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ianis Hagi a ramas fara antrenor. Felice Mazzu a fost demis!

România Liberă România Liberă,
Ianis Hagi a ramas fara antrenor. Felice Mazzu a fost demis!

Echipa de fotbal Racing Genk, campioana en titre a Belgiei, la care evolueaza romanii Ianis Hagi si . continuă pe România Liberă

Vesti bune pentru Ianis Hagi. A plecat antrenorul care-l uitase pe banca

Tanarul international roman Ianis Hagi a ramas fara antrenor la Genk.

Genk l-a demis pe antrenorul Felice Mazzu - O noua sansa pentru Ianis Hagi

Racing Genk, campioana en-titre a Belgiei, la care evolueaza romanii Ianis Hagi si Vladimir Screciu, a anuntat, marti, ca a incheiat colaborarea cu antrenorul Felice Mazzu. Ultima infrangere din campionat 0-2 cu Gent) i-a fost fatala tehnicianului belgian.

Ianis Hagi, reactie neasteptata despre Romania-Suedia. Ce asteptari are de la acest meci

Ianis Hagi a fost convocat de selectionerul Cosmin Contra pentru meciul Romania-Suedia, din runda cu numarul 9 a preliminariilor Euro 2020. Fiul lui Gica Hagi este motivat sa castige, dar spune ca o victorie cu nordicii nu ar insemna o razbunare pentru eliminarea din sferturile de finala ale Campionatului Mondial din 1994. Ianis Hagi, raspuns .

Ianis Hagi: Sper sa ne razbunam pentru generatia lui tata in fata Suediei la un CM

Ianis Hagi a revenit in tara, pentru a se alatura lotului de tricolori convocat de selectionerul Cosmin Contra pentru ultima dubla pe care urmeaza sa o sustina echipa nationala a Romaniei in fata Suediei si Spaniei, din campania de calificare la Europeanul din 2020.

Solistul trupei Carlas Dreams a ramas fara masca. Detalii nebanuite despre cel mai misterios artist din Romania

Solistul trupei Carlas Dreams a fost dat de gol de jurnalistii din Rusia, care l-au surprins fara masca, l-au fotografiat si au publicat pozele pe internet. Alaturi de Andrei Tarus se mai aflau in acel moment Emanuel Masson, chitaristul grupului, Octav Capota, muzicianul proiectului si Catalin Petre Andrei, bateristul formatiei. Solistul trupei Carlas Dreams a .

Loredana Groza a intrecut orice masura! Ultima ei aparitie a lasat aproape tot la vedere. Toti au ramas fara cuvinte cand au vazut-o

Loredana Groza a intrecut orice masura si a aparut cu totul la vedere! indragita cantareata s-a facut remarcata mai mult decat si-ar fi dorit, cu o saptamana in urma, cand a fost prezenta in emisiunea matinala Neatza cu Razvan si Dani. Diva a purtat o costumatie cu decolteul generos mult prea la vedere. De aceea, .

Sute de mame au ramas fara banii de concediu postnatal. Ce se va intampla cu indemnizatia

Sute de mame din Bucuresti au ramas fara banii de concediu postnatal, semn ca exista o problema cu valuta. Ce se va intampla cu indemnizatia? Sute de mame au ramas fara banii de concediu postnatal Asiguratele au dreptul la concedii de maternitate, adica pauza pentru sarcina si lauzie, pe o perioada totala de 126 de .

Ianis Hagi, bomba cu ceas pentru nationala: De ce poate aparea un scandal mare din cauza sa

Gheorghe Hagi s-a potolit dupa ce fiul sau a devenit decarul nationalei la meciurile cu Feroe si cu Norvegia. Problema e ca, dupa spusele Regelui, cine are 10 pe spate trebuie sa si joace. Ceea ce fiul sau nu mai face la Genk.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Doua sectii de votare din Gorj au ramas fara energie electrica. Procesul de vot nu a fost intrerupt

Doua sectii de votare din judetul Gorj au ramas, duminica seara, fara energie electrica, insa procesul de vot nu a fost intrerupt, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al BEJ, Corina.

Decizie definitiva a instantei: Fiul fostului premier moldovean Vladimir Filat a ramas fara o jumatate de milion de lire sterline

Instanta britanica a respins recursul facut de Vlad Luca Filat, fiul fostului premier al Republicii Moldova, Vladimir Filat, impotriva deciziei prin care i-a fost confiscata suma de aproape 500. 000 de lire, care ar proveni din activitati ilegale, scrie Unimedia, care citeaza un comunicat al Ambasadei Marii Britanii in Republica Moldova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )