Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ianis Hagi, veste excelenta chiar de ziua lui de nastere. Scotienii stiu deja ce se va intampla

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, veste excelenta chiar de ziua lui de nastere. Scotienii stiu deja ce se va intampla

Ianis Hagi a primit o veste excelenta chiar de ziua lui de nastere. Ianis Hagi implineste azi, 22 octombrie, 22 de ani. Astfel, internationalul roman a participat la conferinta de presa desfasurata inaintea debutului lui Rangers in grupele Europa League, semn ca diseara va fi in teren in meciul disputat impotriva celor de la Standard . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, titular si victorie de ziua sa! Cum a evoluat in meciul din Europa League!

In ziua in care a implinit 22 de ani, Ianis Hagi a fost titularizat de Steven Gerrard pentru intalnirea cu Standard Liege, partida din etapa 1 a grupelor Europa League.

Europa League: Ianis Hagi, victorie de ziua sa Bayer Leverkusen a reusit scorul serii (6-2 vs Nice)

Glasgow Rangers, echipa pentru care evolueaza Ianis Hagi a implinit 22 de ani), a castigat, in deplasare, cu scorul de 2-0, partida disputata impotriva celor de la Standard Liege. Bayer Leverkusen a reusit scorul serii in Europa League: s-a impus cu 6-2 in fata echipei Nice.

Ianis Hagi a revenit printre titularii lui Rangers

In ziua in care a implinit 22 de ani, Ianis Hagi a fost titularizat de Steven Gerrard in Europa League.

Ianis Hagi a primit verdictul scotienilor. Ce au scris jurnalistii despre fiul Regelui

Ianis Hagi a fost lasat pe banca de rezerve in Old Firm Derby, ultima partida disputata de Rangers. Colegii sai au invins-o pe Celtic, scor 2-0, prin dubla lui Goldson. Dar romanul este asteptat sa revina in prima echipa a lui Steven Gerrard chiar joi. Cand Glasgow Rangers o infrunta pe Standard Liege in Europa .

Popescu intervine in scandalul momentului cu Ianis Hagi: Asa cred ca-i inchid gura lui Gica

Ianis Hagi a intrat in centrul unui scandal neasteptat la echipa nationala, dupa ce a criticat tactica lui Radoi la meciul cu Norvegia. Selectionerul i-a dat raspunsul, iar apoi au fost mai multi oameni care au criticat prestatiile lui Hagi jr. de la nationala. Gica Popescu sare in apararea nepotului sau si cere ca Ianis .

Adversarul de temut pe care Ianis Hagi il va infrunta joi. Cine e fotbalistul de care Rangers se teme

Glasgow Rangers are un start excelent de sezon, incununat cu victoria din weekend, contra rivalei Cetic. A fost 2-0 in Old Firm Derby, dupa o dubla reusita de Goldson. Ianis Hagi a fost lasat pe banca de rezerve, dar este asteptat sa revina ca titular in partida urmatoare. Joi, Rangers va juca pe terenul celor .

Motivul pentru care Gerrard este obligat sa apeleze iar la Ianis Hagi. Ce se intampla la Rangers

Ianis Hagi a fost uitat pe banca de rezerve in Old Firm Derby, pe care Glasgow Rangers l-a castigat spectaculos. A fost 2-0 pe terenul rivalei Celtic, datorita dublei reusite de Connor Goldson. Steven Gerrard a ales sa nu il foloseasca nici macar un minut pe internationalul roman. Desi acesta este cel mai bun pasator .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )