Libnet.ro
UNICEF

22:00

IN IANUARIE 2019, Rezervele valutare la BNR au scazut la 31,922 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN IANUARIE 2019, Rezervele valutare la BNR au scazut la 31,922 milioane euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) au scazut in luna ianuarie a anului curent, arata cifrele publicate, vineri, de BNR. continuă pe Ziarul Bursa

IN IANUARIE: Rezervele valutare ale BNR au coborat la 31,922 miliarde euro

Rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei BNR) au coborat, in ianuarie, cu 3,46%, la 31,922 miliarde de euro, comparativ cu nivelul consemnat la finalul lunii decembrie a anului trecut.

UN MILIARD de euro, PIERDERILE din rezerva valutara a BNR dupa plata unor rate si dobanzi la DATORIA PUBLICA

La 31 ianuarie 2019, rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei BNR) se situau la nivelul de 31,92 miliarde de euro, fata de 33,06 miliarde de euro la 31 decembrie 2018, arata un comunicat, de vineri, al.

Factura OUG 114: Rezervele valutare ale Romniei, aflate la BNR, au scazut n ianuarie cu peste un miliard de euro

Potrivit comunicatului transmis vineri de Banca Centrala, rezervele valutare s-au diminuat in ianuarie cu 1. 1 miliarde de euro, economistii punand aceasta scadere pe seama interventiilor pe care BNR le-ar fi facut pentru a nu lasa leul sa se deprecieze si mai mult. Reamintim ca ianuarie a fost luna in care presiunile pe leu au fost foarte puternice, ducand cursul euro pana aproape de 4. 78 lei. intre timp, lucrurile s-au mai calmat in piata, vineri media tranzactiilor pe perechea leu/euro fiind de 4. 75 lei. Potrivit anuntului facut vineri de bancherii centrali, nivelul rezervelor a coborat la 31. 9 miliarde euro, de la 33. 06 miliarde euro.

EFECTUL OUG 114: Rezervele valutare ale Romaniei au scazut in ianuarie cu peste UN MILIARD de euro

Rezervele valutare ale Romaniei s-au diminuat in ianuarie cu 1,1 miliarde de euro, a transmis Banca Nationala a Romaniei. La 31 ianuarie 2019, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se.

BNR apara leul de efectele ordonantei lacomiei. Ce s-a intamplat cu rezervele valutare in ianuarie

Rezervele valutare de la Banca Nationala au scazut cu 1,14 miliarde euro in luna ianuarie, datele indicand ca BNR a cheltui bani si pentru a apara leul de efectele ordonantei lacomiei, in ciuda acuzatiilor politice ca nu face acest lucru si ca nu ordonanta 114 este responsabila de depreciere.

IN IANUARIE: Vanzarile de autovehicule au scazut cu 1% in SUA

Vanzarile de autovehicule au scazut in Statele Unite ale Americii cu 1% in ianuarie 2019, la 1,14 milioane unitati, fiind influentate si de conditiile meteo defavorabile, relateaza agentia EFE.

Australia, sufocata de caldura: Ianuarie 2019 a inregistrat temperaturi record

Australia a cunoscut in ianuarie 2019 cea mai calduroasa luna din istoria inregistrarilor sale meteorologice, temperaturile medii depasind pentru prima data 30 de grade Celsius.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )