Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iarna grea. S-a deschis circulatia pe A2, dar 20 de drumuri nationale raman inchise

Hotnews Hotnews,
 Iarna grea. S-a deschis circulatia pe A2, dar 20 de drumuri nationale raman inchise

Circulatia rutiera pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 s-a reluat, marti dimineata, in conditii de iarna. Dar, 20 de drumuri nationale din Buzau, Vrancea, Galati, Tulcea, Vaslui, Constanta, Ialomita si Gorj raman inchise, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. continuă pe Hotnews

UPDATE Drumuri inchise. S-a deschis circulatia pe A2, dar mai multe tronsoane de drumuri nationale raman inchise

15: Centrul Infotrafic informeaza ca la ora 09. 15 a fost reluata circulatia rutiera, in conditii de iarna, pe toate tronsoanele autostrazii A2 Bucuresti - Constanta, pe DN21A Baraganul - Tandarei, pe DN24 Cosmesti - Tecuci, pe DN25 Sendreni - Tecuci, pe DN67C Novaci - Ranca, pe DN2B Buzau - Braila, pe DN21 Braila - Baraganul - Slobozia pe ultimele doua cu restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone) si pe DN22 Ramnicu Sarat - Baile judetul Buzau), cu restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone. Vezi in articol drumurile care au ramas inchise.

Romania, cuprinsa de un val de frig si ninsori: De unde vine iarna grea care a cuprins Europa

Intreaga Europa a fost cuprinsa in aceasta saptamana de un val de frig si ninsori. Dupa o iarna timpurie usoara, un val de frig s-a dezvoltat intre Extremul Orient Japonia, nordul Chinei, Peninsula.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )