Libnet.ro
UNICEF

16:45

Iarna loveste cu furie: Cod galben de ninsori viscolite in sud-estul tarii. Cat de frig se face pana pe 30 noiembrie

Adevărul Adevărul,
Iarna loveste cu furie: Cod galben de ninsori viscolite in sud-estul tarii. Cat de frig se face pana pe 30 noiembrie

Capitala si 16 judete din sud-estul tarii, printre care si Calarasi, se vor afla din noaptea de marti spre miercuri sub cod galben de ninsori viscolite si ger cumplit. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare de vreme rea. continuă pe Adevărul

Cod galben de ninsori viscolite si depuneri de zapada si gheata, valabil pe o treime din suprafata tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de intensificari sustinute ale vantului, ninsori viscolite, strat de zapada si depuneri de gheata, avertizarea fiind valabila miercuri intre orele 02. 00 si 20.

Cod galben de ninsori si viscol: MAI anunta ca peste 11.000 de pompieri, politisti si jandarmi vor fi pregatiti sa intervina n sprijinul populatiei

Peste 11. 000 de pompieri, politisti si jandarmi vor fi pregatiti sa intervina in sprijinul populatiei, in contextul atentionarii Cod galben de ninsori si viscol emise de Administratia Nationala de Meteorologie, a anuntat marti purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog.

Cod galben de ninsori si viscol in 17 judete din sud si sud-est si vreme deosebit de rece in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti o atentionare Cod galben de ninsori si viscol, valabila in 17 judete din sudul si sud-estul tarii, inclusiv Capitala, dar si o informare de vreme deosebit de rece cu temperaturi de minus 10.

Alerta de la ANM! Vreme deosebit de rece in toata tara. Cod galben de ninsori si intensificari ale vantului

Meteorologii au emis o atentionare cod galben valabila din noaptea de marti spre miercuri si pana miercuri seara, potrivit careia in regiunile sudice si sud-estice ale tarii vor fi intensificari ale.

Vremea rea LOVESTE Romania: Temperaturi EXTREM de scazute, NINSORI viscolite si depuneri de GHEATA. VEZI zonele afectate si anuntul ANM (FOTO)

ANM a emis un cod galben de intensificari sustinute ale vantului, ninsori viscolite, strat de zapada si depuneri de gheata, avertizarea fiind valabila miercuri intre orele 02. 00 si 20. in.

Cod galben de vreme severa in Prahova. Se anunta ninsori viscolite si ger incepand de miercuri

Judetul Prahova va intra sub incindenta unui cod galben de vreme severa incepand cu miercuri ora 2 dimineata. Conform alertei sunt vizate intensificari sustinute ale vantului, ninsori viscolite, strat de zapada, depuneri de gheata.

Cod galben de vreme foarte rece si ninsori. in Capitala stratul de zapada va atinge 15 cm

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru ziua de miercuri un cod galben de ninsori si vreme rece pentru regiunile sud-estice si Bucuresti. in Capitala stratul de zapada va atinge 15 cm.

Cod galben de vreme foarte rece si ninsori. in Capitala stratul de zapada va atinge 15 centimetri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru ziua de miercuri un cod galben de ninsori si vreme rece pentru regiunile sud-estice si Bucuresti. in Capitala stratul de zapada va atinge 15 centimetri.

Un cod GALBEN de VREME REA loveste Romania. Anuntul facut de meteorologi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari de cod galben de ceata pentru mai multe regiuni din tara. Acesta va fi valabil pana la ora 20:00 si va afecta 12 judete. Astfel, mai multe.

Atentionare meteo!Cod galben de ceata cu vizibilitate scazuta in sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie aemis, sambata, o avertizare cod galben de ceata, valabila pentru sapte judete, pana la ora 23. Potrivit meteorologilor, este cod galben de ceata zonele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )