Libnet.ro
UNICEF

01:05

La Iasi are loc dezvelirea plachetei de bronz, primita de cel mai complex ansamblu monastic din centrul istoric al Municipiului.

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
La Iasi are loc dezvelirea plachetei de bronz, primita de cel mai complex ansamblu monastic din centrul istoric al Municipiului.

Pe datele de 13 si 14 septembrie 2012, la Iasi are loc dezvelirea plachetei de bronz, prestigioasa distinctie acordata Ansamblului Monument Istoric Manastirea Golia Iasi in cadrul Premiilor Uniunii Europene pentru Patrimoniu Cultural - Premiile Europa Nostra, ce au avut loc pe data de 1 iunie . continuă pe Ceaşca de Cultură

A doua editie a Maratonului Teatrului Independent, cel mai amplu festival de teatru independent din Romania, are loc in perioada 10-16 septembrie

Asociatia Teatrul. ro, in parteneriat cu ArCuB, organizeaza, in perioada 10 - 16 septembrie 2012, cel mai amplu festival de teatru independent din Romania: Maratonul Teatrului Independent - Bucharest Fringe, editia a doua. Maratonul Teatrului Independent aduna 43 de spectacole din Bucuresti, Cluj, Sibiu, Tg. Mures, Bacau - o selectie din cele mai bune productii independente profesioniste si ale scolilor de teatru. Maratonul se va desfasura in 11 spatii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie - Sala Noua, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul In Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie si Sala ARCUB.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )