Libnet.ro
UNICEF

06:00

Iasi: Copil de 10 ani, n stare foarte grava dupa ce s-a urcat pe un vagon si s-a electrocutat

Hotnews Hotnews,
 Iasi: Copil de 10 ani, n stare foarte grava dupa ce s-a urcat pe un vagon si s-a electrocutat

Un copil in varsta de 10 ani, din Stolniceni-Prajescu, judetul Iasi, are arsuri grave si a fost dus cu elicopterul la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, dupa ce, joi dimineata, s-a urcat pe un vagon din Gara Muncel si s-a electrocutat, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Vulcanesti: A incercat sa se eschiveze de politisti, insa a ajuns cu masina intr-un camion. Doua persoane se afla in stare foarte grava

Un cuplu de tineri de circa 25 de ani a ajuns in stare foarte grava la spital, dupa ce automobilul in care se aflau acestia, un Mercedes ML, a derapat de pe traseu si s-a ciocnit de un camion. Accidentul rutier s-a produs in dimineata de luni, 7 mai, la ora 1. 00, in raionul Vulcanesti.

Copil din Iasi cu arsuri pe 60% din suprafata corpului dupa ce s-a urcat pe un vagon de tren

Un copil de 10 ani s-a electrocutat miercuri seara in statia Muncel, de pe raza localitatii Mogosesti Siret, judetul Iasi.

Arad: O fata de 19 ani s-a spanzurat, dupa o deceptie in dragoste

O fata din localitatea Temesesti, judetul Arad, in varsta de 19 ani, s-a spanzurat, aceasta fiind gasita miercuri, in jurul orei 13:00, de mama ei vitrega. Fata era singura acasa cand a decis sa se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )