Libnet.ro
UNICEF

21:45

Iasi: Dascalul unei biserici, arestat pentru omor dupa ce a dat foc sotiei sale deoarece femeia bause

Hotnews Hotnews,
 Iasi: Dascalul unei biserici, arestat pentru omor dupa ce a dat foc sotiei sale deoarece femeia bause

Dascalul unei biserici din localitatea Ciortesti, judetul Iasi, a fost arestat pentru uciderea sotiei sale, in varsta de 48 de ani. Femeia a fost incendiata in casa in care locuiau si a fost gasita moarta a doua zi, barbatul de 51 de ani spunand Politiei ca aceasta ar fi baut prea mult. continuă pe Hotnews

Dascalul unei biserici, arestat pentru omor! Si-a snopit sotia in bataie, a stropit-o cu benzina si apoi i-a dat foc! Ce s-a intamplat dupa aia depaseste orice imaginatie

Crima oribila comisa de un om al bisericii. Un dascal din localitatea Ciortesti, judetul Iasi, si-a ucis sotia prin incendiere. Barbatul de 51 de ani s-a infurait peste masura cand a ajuns intr-o zi.

Unei romance din Turcia i-a venit ideea sa dea o iconita cu Maica Domnului unei biserici. Imediat dupa ce a facut asta au inceput necazurile!

O romanca din Turcia, casatorita acolo cu un turc, a doneat o iconita cu Maica Domnului unei biserici. La scurt timp avea sa regrete aceasta idee. Locuiesc in Turcia si sunt casatorita cu un barbat de aparte.

HALUCINANT! O femeie din Iasi a ajuns DE URGENTA la spital, dupa ce a luat medicamente anticarcei

O femeie de 78 de ani din Iasi a ajuns de urgenta la spital dupa ce a luat medicamente impotriva carceilor. Batrana nu-si mai putea misca mainile si picioarele, fiind o reactie adversa la combinatia de.

Djokovic, REPLICA GENIALA pentru Federer, dupa ce a stabilit un record istoric: iti multumesc ca m-ai lasat sa castig o data la Cincinnati!

Sarbul Novak Djokovic, care l-a invins duminica pe Roger Federe in finala turneului de la Cincinnati, a avut, dupa meci, un mesaj special pentru marele campion elvetian. Am jucat deja cinci finale aici si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )