Libnet.ro
UNICEF

15:15

Iasi: Racla cu moastele Sf. Parascheva, scoasa spre inchinare

Hotnews Hotnews,
 Iasi: Racla cu moastele Sf. Parascheva, scoasa spre inchinare

Racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva a fost scoasa, vineri seara, din Catedrala Mitropolitana pentru ca pelerinii sositi la Iasi sa se poata inchina, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Sfaturi de la medici pentru pelerinii care merg la moastele Sfintei Parascheva. Cum trebuie sa se imbrace si ce trebuie sa manance ca sa nu ajunga la spital

Medicii le fac recomandari pelerinilor cu privire la imbracamintea, alimentatia si medicatia pe care trebuie sa le respecte ca sa nu ajunga la spital. in fiecare an, in perioada hramului Sfintei Parascheva, Unitatile de Primire Urgente din Iasi se aglomerau cu credinciosi carora li se facea rau in timp ce asteptau cu orele ca sa se inchine la racla cu moastele Sfintei Parascheva.

Aglomeratia din trafic de Sf. Parascheva poate fi evitata cu telefonul mobil. Aplicatia care le semnaleaza soferilor strazile aglomerate si rutele salvatoare

O aplicatie ce poate fi descarcata pe telefonul mobil ii va informa pe soferi cu privire la strazile inchise sau aglomerate, le va sugera rute alternative si ii va atentiona in timp real unde sunt amplasate radarele.

Surprize pentru pelerinii care merg la Iasi, de Sf. Parascheva. Vin direct de pe Muntele Athos

Pelerinii care vor veni la Iasi sa se inchine la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva vor putea sa cinsteasca, incepand cu 10 octombrie, si moastele Sfintei Mironosite si intocmai cu Apostolii, Maria.

Sute de mii de oameni, asteptati in pelerinaj la moastele Sfintei Parascheva

Sute de mii de pelerini sunt asteptati, la Iasi, in urmatoarele zile pentru a se inchina la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva. Mai mult, in oras vor fi aduse din Grecia si moastele Sfintei Maria Magdalena, iar de la Bucuresti cele ale Sfantului Ioan Gura de Aur.

Marca Sf. Parascheva, inregistrata la OSIM de un producator de papetarie basarabean. Mitropolia contraataca

Sfanta Cuvioasa Parascheva ar putea deveni marca inregistrata. Un teolog basarabean deja s-a gandit sa inregistreze la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci OSIM) numele Sfanta Cuvioasa Parascheva. Mitropolia Moldovei si Bucovinei MMB) l-a convins insa sa renunte la ideea sa ciudata si intentioneaza sa conteste aceasta posibilitate ori de cate ori cineva va demara aceeasi procedura.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )