Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iasiul castiga la Chiajna cu un autogol

Online Sport Online Sport,
Iasiul castiga la Chiajna cu un autogol

Prima victorie pentru CSM Poli Iasi in noua editie de campionat a fost obtinuta, vineri seara, in deplasare contra celor de la Concordia Chiajna, cu 1-0 1-0). continuă pe Online Sport

Prima victorie si primul gol pentru FC Viitorul in cupele europene: scor 1-0 cu APOEL Nicosia, in preliminariile LC

Formatia FC Viitorul a invins, miercuri seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), echipa cipriota APOEL Nicosia, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Este prima victorie a constantenilor in cupele europene, iar Cristian Ganea a marcat primul gol al FC Viitorul in competitiile continentale intercluburi, scrie News. ro.

OFICIAL: Romania va plati prima transa pentru rachetele Patriot in noiembrie

Ministrul Apararii a precizat ca Guvernul ar putea achita prima rata pentru achizitionarea rachetelor Patriot din luna noiembrie. Informatia a fost confirmata si de premierul Mihai Tudose. Avem o.

Continua razboiul din ALDE: Prima victorie in instanta pentru Daniel Constantin in fata lui Tariceanu

Daniel Constantin a reusit sa ii dea o prima lovitura lui Calin Popescu Tariceanu dupa ce a fost exclus din ALDE unde ocupa functia de co-presedintele si indeparat din functia de vicepremier si.

Tutuianu: in noiembrie facem prima plata pentru achizitionarea rachetelor Patriot

ACTUALIZARE 14:47 Tudose: Planul privind achizitia rachetelor Patriot il vom aproba saptamana viitoare intr-o structura mai restransa Premierul Mihai Tudose a declarat ca planul propus de ministrul Apararii privind achizitia rachetelor Patriot va fi aprobat saptamana viitoare intr-o structura mai restransa, potrivit unor surse din presa. ------ Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, referitor la achizitia rachetelor Patriot, ca va exista un acord intre Guvernul Romaniei si cel al SUA, fiind necesar totodata sa se adopte o lege speciala in Parlament, urmand ca in luna noiembrie sa se efectueze prima plata in contul acestei achizitii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )