Libnet.ro
UNICEF

11:15

Iata singura varianta de solutionare a conflictului transnistrean - e la indemana

Adevărul Adevărul,
Iata singura varianta de solutionare a conflictului transnistrean - e la indemana

Exista o solutie pentru incheierea conflictului transnistrean, solutie care va functiona sigur. Ea se afla la indemana autoritatilor de la Chisinau, dar si la mana societatii civile de dincolo de Prut, utilizarea ei punand Rusia in pozitie de Mat si asta dupa ce timp de mai bine de 20 de ani a detinut controlul total asupra acestui teritoriu romanesc. continuă pe Adevărul

Iata singura varianta de solutionare a conflictului transnistrean-e la indemana

Exista o solutie pentru incheierea conflictului transnistrean, solutie care va functiona sigur. Ea se afla la indemana autoritatilor de la Chisinau, dar si la mana societatii civile de dincolo de Prut, utilizarea ei punand Rusia in pozitie de Mat si asta dupa ce timp de mai bine de 20 de ani a detinut controlul total asupra acestui teritoriu romanesc.

Varianta de solutionare a conflictului transnistrean: impunerea unei granite administrative pe Nistru

Exista o solutie pentru incheierea conflictului transnistrean, solutie care va functiona sigur. Ea se afla la indemana autoritatilor de la Chisinau, dar si la mana societatii civile de dincolo de Prut, utilizarea ei punand Rusia in pozitie de Mat si asta dupa ce timp de mai bine de 20 de ani a detinut controlul total asupra acestui teritoriu romanesc, scrie Lulea Marius Dorin, presedinte Actiunea 2012, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2753 seconds )