Libnet.ro
UNICEF

19:30

IATA: Veniturile companiilor aeriene vor fi mai mici cu 314 miliarde de dolari din cauza coronavirusului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IATA: Veniturile companiilor aeriene vor fi mai mici cu 314 miliarde de dolari din cauza coronavirusului

Companiile aeriene din intreaga lume vor pierde in acest an venituri cumulate de 314 miliarde de dolari din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit celei mai recente estimari a Asociatiei Internationale de Transportat Aerian IATA), care si-a revizuit marti prognozele anterioare in care se vorbea de o diminuare a veniturilor cu 252 miliarde de dolari, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

IATA: veniturile companiilor aeriene vor fi mai mici cu 314 miliarde de dolari din cauza coronavirusului

Companiile aeriene din intreaga lume vor pierde in acest an venituri cumulate de 314 miliarde de dolari din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit celei mai recente estimari a Asociatiei Internationale de Transportat Aerian IATA), care si-a revizuit.

IATA: Pierderile companiilor aeriene vor atinge 314 miliarde de dolari

Pierderile companiilor aeriene la nivel global din cauza pandemiei de coronavirus vor atinge 314 miliarde de dolari, cu 25% mai mult decat se prevedea anterior, din cauza gravitatii declinului economic, estimeaza International Air Transport Association IATA), citata de Reuters.

Sinistratii din Azuga nu vor mai sta la pensiuni. Autoritatile ii vor caza in containere

20 de constructii modulare vor ajunge marti, 14 aprilie, la Azuga pentru persoanele ale caror locuinte au fost avariate sau distruse de alunecarea de teren din data de 10 aprilie 2020.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )