Libnet.ro
UNICEF

01:05

IBM, aproape de cea mai mare achizitie din istoria sa: Va prelua producatorul de soft open source Red Hat cu aproximativ 34 miliarde de dolari

Hotnews Hotnews,
 IBM, aproape de cea mai mare achizitie din istoria sa: Va prelua producatorul de soft open source Red Hat cu aproximativ 34 miliarde de dolari

IBM si Red Hat, lider mondial in furnizarea de software cloud open source, au anuntat duminica faptul ca au ajuns la un acord definitiv conform caruia IBM va achizitiona toate actiunile Red Hat pentru 190 dolari pe actiune in numerar, reprezentand aproximativ 34 miliarde de dolari. Aceasta este de departe cea mai mare achizitie a gigantului american IBM, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Cresc salariile pentru peste 13.000 de angajati ai Postei Romane. Cea mai mare majorare din ultimii 10 ani

Salariile a 13. 261 de angajati ai Postei Romane, dintre care 89% personal operational, vor primi in plus la salariu o suma medie de 337 de lei, incepand cu 1 noiembrie, ceea ce reprezinta o crestere cu 15%, cea mai mare corectie salariala din ultimii 10 ani. Ministerul Comunicatiilor sustine ca este o solutie la deficitul de personal si faptul ca la concursurile la care nu se prezinta nimeni.

Lovitura grea pentru Revolut in Romania: cea mai mare banca din piata va aplica comisioane la portarea banilor

Banca Transilvania a anuntat in aceasta saptamana actualizarea conditiilor generale de afaceri prin definirea unui nou tip de tranzactie cu cardul, cea cu scopul de transfer de bani, prin care loveste direct in Fintech-uri precum Revolut sau Orange.

Clasamentul ATP: Marius Copil urca pe locul 60, cea mai buna clasare din cariera/ Rafael Nadal, lider n continuare

Marius Copil a reusit cea mai buna performanta din cariera, s-a confruntat cu Roger Federer in finala turneului de casa al elvetianului si, chiar daca a pierdut, a facut un salt impresionant de 33 de pozitii, urcand pana pe locul 60 cea mai buna clasare din cariera). Rafael Nadal se pozitioneaza in continuare pe prima treaptaa clasamentului ATP, insa Novak Djokovic ii sufla in ceafa, aflandu-se la doar 215 puncte in urma sa. Sarbul poate reveni pe primul loc in lume cu ocazia Masters-ului de la Paris.

Seful INFP: Este cel mai mare cutremur din acest an. Nu mai asteptam replici

Cutremurul care s-a produs duminica dimineata cu magnitudinea de 5,8 pe scara Richter face parte din activitatea seismica normala a zonei Vrancea si nu asteptam replici, a declarat, duminica dimineata, pentru Agerpres, Constantin Ionescu, directorul general al Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP). El a precizat ca acesta este cel mai mare seism din 2018.

Seful INFP: Este cel mai mare cutremur din acest an

Cutremurul care s-a produs duminica dimineata cu magnitudinea de 5,8 pe scara Richter face parte din activitatea seismica normala a zonei Vrancea si nu asteptam replici, a declarat, duminica dimineata, pentru Agerpres, Constantin Ionescu, directorul general al Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP). El a precizat ca acesta este cel mai mare seism din 2018.

Western Digital a lansat hard disk-ul cu cea mai mare capacitate din toate timpurile

Este putin probabil sa ai nevoie de atat de mult spatiu liber, dar cei de la Western Digital au anuntat de curand cel mai mare hard disk din lume, din perspectiva capacitatii de stocare. Cei.

UPDATE O ziarista din Franta despre felul cum e promovata Romnia nainte de preluarea presedintiei UE: Cea mai proasta vizita din viata mea

Am fost invitata sa ma intalnesc cu oficialitati si oameni relevanti, dar am fost pusa sa stau sub un arbore de Ginkgo Biloba ca sa iau energie pozitiva, povesteste ziarista franceza Irene Costelian despre o vizita in Moldova, organizata de autoritatile de la Bucuresti pentru jurnalisti straini, inaintea preluarii presedintiei UE de catre Romania. intr-un articol publicat de Vice Romania, Costelian descrie cea mai proasta vizita din viata mea, in care ghida ii intreba pe ziaristi daca stiu ce e Sfanta Treime, iar un enolog ii indemna sa nu scuipe vinul la o degustare, ci sa il bea, ca altfel ar fi pacat. UPDATE Citeste precizarile facute de Ministerul Turismului, la solicitarea HotNews. ro, despre vizitele jurnalistilor straini.

De ce IBM da miliarde de dolari pe o companie de care nu ai auzit

IBM da bani grei pentru a se moderniza si realizeaza astfel cea mai mare tranzactie din istoria pietei de software: 34 de miliarde de dolari pentru producatorul de soft open source Red.

Investitie de 3,97 milioane de lei in constructia unei gradinite in cea mai mare zona de dezvoltare imobiliara a Brasovului

Noua zona rezidentiala din Tractorul nu dispune in prezent de facilitati pentru educatia si ingrijirea copiilor. Edilii au luat decizia de a amenaja o noua gradinita in zona mall-ului, dupa ce un dezvoltator imobiliar a donat un teren in acest sens.

Ryanair, investigata de Bruxelles. Ce probleme are cea mai mare companie aeriana low cost europeana

Comisia Europeana a deschis o investigatie aprofundata pentru a evalua daca masurile luate in favoarea companiei Ryanair pe aeroportul german Frankfurt-Hahn respecta normele privind ajutoarele de stat. Comisia va investiga, de asemenea, anumite masuri in favoarea operatorului aeroportuar FFHG.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )