Libnet.ro
UNICEF

01:05

ICCJ, DECIZIA NU ESTE DEFINITIVA: Andreea Cosma, condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ICCJ, DECIZIA NU ESTE DEFINITIVA: Andreea Cosma, condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare

Deputatul PSD Andreea Cosma, fiica fostului presedinte al CJ Prahova Mircea Cosma, a fost condamnata, marti, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la 4 ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la abuz in serviciu intr-un dosar privind vanzarea la preturi subevaluate a unor terenuri ale cazarmii ''Ciuperceasca '', intrata in activul Parcului Industrial Plopeni in urma unui schimb de terenuri cu MApN. continuă pe Ziarul Bursa

Andreea Cosma, condamnata la 4 ani de nchisoare cu executare / Decizia nu este definitiva

Andreea Cosma, deputat PSD Prahova, a fost condamnata, marti, in prima instanta, la 4 ani de inchisoare cu executare de catre inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru complicitate la abuz in serviciu in dosarul Ciuperceasca. Decizia nu este definitiva.

Andreea Cosma, despre condamnare: Nu ma asteptam; a fost o surpriza, ma simt neindreptatita

Deputatul PSD Andreea Cosma a declarat, marti seara, ca nu se astepta sa fie condamnata de catre inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), decizia instantei fiind o surpriza. Cosma spune ca se sinte neindreptatita si considera ca sentinta este o razbunare din partea palierului Laura Codruta Kovesi.

Andreea Cosma, anunt-bomba la Sinteza zilei, dupa ce a fost condamnata la inchisoare

Andreea Cosma a vorbit, marti, la Sinteza zilei, despre cum a primit verdictul judecatorilor in cazul sau. Fostul deputat PSD a dezvaluit ca exista Recunosc ca nu ma asteptam la decizia.

Andreea Cosma, deputat PSD de Prahova, a fost condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare

Andreea Cosma, deputat PSD de Prahova, a fost condamnata marti la 4 ani de inchisoare cu executare in prima instanta de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, ea fiind inculpata intr-un dosar de coruptie pentru complicitate la abuz in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )