Libnet.ro
UNICEF

19:00

iCCJ: Presedintele suspendat al Tribunalului Olt, judecatoarea Carmen Marinescu, ramane in arest preventiv

B1 B1,
iCCJ: Presedintele suspendat al Tribunalului Olt, judecatoarea Carmen Marinescu, ramane in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri ca presedintele suspendat al Tribunalului Olt, judecatoarea Carmen Marinescu, ramane in arest preventiv, informeaza Agerpres. Astfel Curtea Suprema a. continuă pe B1

Judecatoarea Carmen Marinescu ramane in arest preventiv

Judecatoarea Carmen Marinescu, presedintele suspendat al Tribunalului Olt, ramane in arest preventiv, a decis definitiv vineri inalta Curte de Casatie si Justitie, anunta Agerpres. Curtea Suprema a.

Judecatoarea Carmen Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, prezentata la Curtea de Apel Craiova cu propunere de arestare preventiva

Presedintele Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, retinuta ieri pentru 24 de ore de catre anchetatorii Serviciului Teritorial al Directiei Nationale Anticoruptie Craiova pentru luare de mita, a fost prezentata astazi la Curtea de Apel Craiova cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Judecatoarea Eugenia Carmen Marinescu, arestata preventiv pentru 30 zile

Presedinta Tribunalului Olt Eugenia Carmen Marinescu a fost arestata, marti, pentru 30 zile, de catre Curtea de Apel Craiova. Decizia nu este definitiva.

Sefa Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, va fi prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva

Judecatoarea Carmen Marinescu afla daca va fi arestata pentru luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii. Sefa Tribunalului Olt va fi prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva,.

Sefa Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, afla daca va fi arestata: Intermediarul spagii ar fi ruda cu Darius Valcov

Judecatoarea Carmen Marinescu afla daca va fi arestata pentru luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii. Sefa Tribunalului Olt va fi prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva,.

Carmen Marinescu, sefa Tribunalului Olt, arestata pentru o mita de 200.000 de euro

Carmen Marinescu, presedinta Tribunalului Olt, a fost arestata in dosarul in care este urmarita penal pentru ca a primit, prin intermediul unui avocat, 200. 000 de euro pentru a dispune cercetarea in libertate a unui inculpat, dar si pentru a da o.

Presedinta Tribunalului Olt, suspendata din functie

Presedinta Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, a fost suspendata din functia de judecator si de presedinte al instantei, dupa ce a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, a decis, miercuri, sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), potrivit Mediafax.

Presedinta Tribunalului Olt, arestata in dosarul in care este acuzata ca a primit mita 200.000 euro

Presedinta Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, a fost arestata, marti, in dosarul in care este urmarita penal pentru ca a primit, prin intermediul unui avocat, 200. 000 de euro pentru a dispune cercetarea in .

Presedinta Tribunalului Olt, suspendata din functie. A luat mita de la Bercea Mondial

Judecatoarea arestata preventiv dupa ce ar fi luat mita de la Bercea Mondial a fost suspendata din functia de judecator si de presedinte al Tribunalului Olt. Decizia a fost luata de Sectia pentru judecatori.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )