Libnet.ro
UNICEF

01:05

ICCJ: Rechizitoriul DIICOT in dosarul Romgaz, in care este trimis in judecata Videanu, este nelegal

România Liberă România Liberă,
ICCJ: Rechizitoriul DIICOT in dosarul Romgaz, in care este trimis in judecata Videanu, este nelegal

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, luni, ca rechizitoriul intocmit de procurorii DIICOT in. continuă pe România Liberă

ICCJ: Rechizitoriul in dosarul Romgaz - nelegal; Peste 80 de inregistrari si comunicari - anulate

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis luni ca rechizitoriul intocmit de procurorii DIICOT in dosarul Romgaz, in care sunt trimisi in judecata fostul ministru al Economiei Adrian Videanu si omul de afaceri Ioan Niculae, este nelegal, stabilind totodata excluderea a peste 80 de convorbiri, inregistrari si comunicari, dar si a mai multor documente financiar-contabile, extrase de cont si situatii financiare, anunta Agerpres.

Curtea Suprema, lovitura dura pentru procurorii DIICOT: Ce au decis in dosarul Romgaz in care sunt vizati Adriean Videanu si Ioan Niculae

Dosarul Romgaz se reintoarce la DIICOT pentru refacerea anchetei, au decis judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Acesta este dosarul in care fostul ministru Adriean Videanu s.

ICCJ a anulat mai multe probe din dosarul Romgaz si a cerut DIICOT sa precizeze daca mentine decizia de trimitere in judecata sau solicita restituirea cauzei

ICCJ a decis luni ca rechizitoriul DIICOT in dosarul Romgaz, in care au fost trimisi in judecata, printre altii, fostul ministru Adriean Videanu si omul de afaceri Ioan Nicolae, are mai multe nereguli din punct de vedere legal, considerand nule numeroase convorbiri telefonice si exclluzand din materialul probator raportul de expertiza financiar-contabila judiciara, precum si declaratiile expertilor contabili.

Dosarul Romgaz, trimis de iCCJ la DIICOT

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis retrimiterea dosarului Romgaz catre DIICOT, pentru refacerea rechizitoriului, a anuntat la Antena 3 jurnalistul Adina Anghelescu. Din dosar ar trebui scoase mai.

Care este starea copilului tratat cu ciocolata intr-un spital din Iasi

Medicii de la Spitalul de Pediatrie Sfanta Maria din Iasi au salvat viata unui copil care la patru ani cantarea cat un bebelus de noua luni, dupa aproape patru luni greutatea acestuia fiind.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )