Libnet.ro
UNICEF

18:45

iCCJ a respins cererea DNA prin care procurorii cereau prelungirea mandatului de arestare preventiva pentru Radu Mazare

B1 B1,
iCCJ a respins cererea DNA prin care procurorii cereau prelungirea mandatului de arestare preventiva pentru Radu Mazare

ICCJ a respins cererea DNA prin care procurorii cereau prelungirea mandatului de arestare preventiva pentru fostul primar al Constantei Radu Mazare. Este pentru a doua oara cand instanta dispune pentru Radu. continuă pe B1

Motiunea PNL prin care se cerea demisia ministrului Agriculturii a fost respinsa

Plenul Senatului a respins astazi motiunea simpla prin care se cerea demisia ministrului agriculturii Daniel Constantin, intitulata Sa oprim jaful! Agricultura tarii si peste un milion de fermieri se zbat intre secera lui Daniel Constantin si ciocanul lui Victor Ponta!.

5 modalitati prin care puteti evita muscaturile de tantari

O zi calduroasa de vara este o invitatie de a iesi afara din casa pentru mai multe ore, dar scarpinatul constant dupa o muscatura de tantar poate strica si cele mai frumoase zile. Studiile au aratat ca unele persoane sunt mai predispuse la a fi muscate de tantari, printre acestea numarandu-se femeile insarcinate, persoanele cu o temperatura ridicata a corpului si cele care au grupa 0 de sange. Chiar si asa, cu totii suferim din cand in cand din cauza unei muscaturi de tantar. Care sunt cele 5 modalitati prin care le putem evita?.

REVISTA BLOGURILOR. Guran analizeaza postarea lui Iliescu prin care isi asuma denumirea de bolsevic

Marti, citim pe bloguri despre recenta postare a fostului presedinte Ion Iliescu, despre gruparea terorista ISIS, care a infrant armatele siriana si irakiana, dar si un interviu cu Diana Duca,despre beneficiile prezentei pe blogosfera.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2232 seconds )