Libnet.ro
UNICEF

22:30

ICCJ: Unul dintre dosarele ANRP, in care este inculpat Ioan Oltean, restituit definitiv la DNA

Hotnews Hotnews,
 ICCJ: Unul dintre dosarele ANRP, in care este inculpat Ioan Oltean, restituit definitiv la DNA

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis definitiv marti restituirea la DNA a dosarului in care fostul deputat Ioan Oltean era acuzat, alaturi de Crinuta Dumitrean, fost presedinte al ANRP, de acordarea unor despagubiri supraevaluate pentru un teren, prejudiciul fiind de aproape 100 de milioane de lei, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Directoarea firmei Hexi Pharma, Flori Dinu, audiata la Parchetul instantei supreme, in dosarul in care este acuzata de 128 de infractiuni

Directoarea Flori Dinu, sefa firmei Hexi Pharma care a apartinut lui Dan Condrea, s-a prezentat luni la Parchetul ICCJ, pentru noi acte procedurale in dosarul in care este acuzata de 128 de infractiuni de inselaciune si de participare improprie la zadarnicirea combaterii bolilor.

Unul dintre romanii raniti la Londra, dupa ce au fost loviti de o masina, a murit

Unul dintre romanii care au fost raniti la Londra, luna trecuta, dupa ce au fost lovitide o masina, a murit, informeaza Daily Mail, potrivit News. ro. Un barbat in varsta.

VIDEO. La trei luni de la tragedia aviatica din Columbia, unul dintre supravietuitori invata sa mearga din nou. Portarul Jakson Follmann si-a pierdut un picior, dar nu se da batut

Portarul brazilian al echipei Chapecoense, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic care a avut loc, in 29 noiembrie in Columbia, soldat cu moartea a 71 de persoane, incearca sa isi refaca viata, dupa ce si-a pierdut piciorul drept, mai jos de genunchi.

Unul dintre romanii raniti in incidentul rutier produs acum o saptamana la Londra a murit

Unul dintre cetatenii romani raniti in incidentul rutier produs pe 26 februarie in sudul Londrei a murit, a anuntat, luni, Politia metropolitana londoneza.

Unul dintre membrii One Direction, trupa preferata a adolescentilor de pretutindeni, a fost arestat dupa ce a batut un fotograf (FOTO)

Louis Tomlinson de la One Direction, una dintre cele mai indragite trupe de catre adolescentii din toata lumea, trece prin momente grele. Tanarul de 25 de ani a fost arestat pe un aeroport din SUA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )