Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ice Bucket Challenge: Fondurile stranse de Asociatia americana ALS au ajuns la 115 milioane de dolari (VIDEO)

B1 B1,
Ice Bucket Challenge: Fondurile stranse de Asociatia americana ALS au ajuns la 115 milioane de dolari (VIDEO)

Ice Bucket Challenge, evenimentul cu cea mai mare notorietate in social media din 2014. Primul care a facut acest lucru a fost Chris Kennedy care si-a turnat o galeata cu gheata in cap si a anuntat ca doneaza. continuă pe B1

Provocarea anului 2014, Ice Bucket Challenge: La un an de la debutul campaniei, asociatia ALS a anuntat ce va face cu banii stransi

La un an de la debutul provocarii Ice Bucket Challenge, Asociatia americana ALS, care a strans 115 milioane de dolari, a anuntat cum au fost si cum vor fi cheltuiti acesti bani, potrivit CNN. Suma de 77 de.

Ice Bucket Challenge, dupa un an: ce s-a intamplat cu banii stransi pentru lupta impotriva maladiei ALS

Provocarea galetii cu gheata sau Ice Bucket Challenge a reprezentat, probabil, evenimentul din mediul online care a facut cea mai mare valva in 2014, mobilizand internauti din toata lumea, fie pro, fie contra miscarii. Astazi, 16 iulie, se implineste un an de la debutul provocarii Ice Bucket Challenge.

Va amintiti Ice Bucket Challenge? Iata unde a ajuns impresionanta suma de bani stransa in timpul evenimentului

Provocarea galetii cu gheata,Ice Bucket Challenge, a reprezentat, probabil, evenimentul din mediul online, mobilizand internauti din toata lumea, scrie Mediafax. Isteria a inceput dupa ce un tanar.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )