Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Icoane dezinfectate intr-o biserica din Timis, de teama coronavirusului

Antena3 Antena3,
Icoane dezinfectate intr-o biserica din Timis, de teama coronavirusului

Teama de o eventuala infectare cu noul coronavirus i-a facut pe enoriasii unei biserici din Timis sa dezinfecteze icoanele din lacasul sfant. continuă pe Antena3

Patriarhia Romana schimba normele de teama coronavirusului: Cei bolnavi, sa nu vina la biserica!

Patriarhia Romana le cere credinciosilor bolnavi sa nu mearga la biserica. De asemenea, institutia anunta ca se schimba normele pentru impartasanie.

FOTOGALERIE Cum arata rafturile a trei supermarketuri din Bucuresti, dupa ce unii bucuresteni au inceput sa faca provizii, de teama coronavirusului

Unii bucuresteni au inceput si ei sa faca provizii, de teama unei eventuale epidemii de coronavirus, cele mai vizate produse din supermarketurile din Capitala fiind malaiul, conservele, pastele, apa, servetele dezinfectante dar si hartia igienica.

Zeci de elevi din Salaj, izolati la domiciliu de teama coronavirusului. Lista scolilor la care invata

Autoritatile au transmis ca persoanele care au calatorit in ultimele 14 zile in localitati din zonele afectate coronavirus, altele decat cele cu transmitere comunitara extinsa, se vor autoizola la domiciliu 14 zile. Aceeasi masura se aplica si membrilor de familie care locuiesc la acelasi domiciliu.

Radio Erevan de Suceava. Autoritatile incearca sa stabileasca adevarul in cazul romilor intorsi acasa de teama coronavirusului

Cazul celor 300 de romi din Mironu, judetul Suceava, care ar fi mintit la granita ca vin din Germania, si nu din Italia a luat o intorsatura ca la Radio Erevan. Prefectul Alexandru Moldovan sustine ca au fost persoane care s-au intors acasa, dar nu 300, ci doar 14 si nu au venit din regiunile cu coronavirus, ci din zonele unde nu s-au inregistrat cazuri de imbolnavire.

Vizitele in Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti au fost interzise de teama coronavirusului

In contextul crizei provocate de coronavirus, autoritatile judetene au interzis vizitele in cel mai mare spital din Prahova.

Cursurile de la mai multe universitati din tara, suspendate de teama coronavirusului

Activitatea mai multor universitati din tara va fi suspendata pe fondul temerilor ca epidemia de coronavirus, asa-zisul Covid-19, s-ar putea raspandi si in Romania. Avand in vedere actualul context.

Femeie din Timis, suspecta de coronavirus, internata

O femeie de 50 de ani, din Timisoara, care a revenit in tara, in urma cu o saptamana, din Bergamo si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )