Libnet.ro
UNICEF

23:01

IDC: Un nou record de vanzari de smartphone-uri cu Android in trimestrul trei din 2012

Hotnews Hotnews,
IDC: Un nou record de vanzari de smartphone-uri cu Android in trimestrul trei din 2012

In trimestrul trei din acest an, la nivel global s-au livrat peste 130 de milioane de smartphone-uri cu sistem de operare Android al Google, un nou nivel record, reprezentand mai mult decat numarul total de terminale Google/Android livrate in tot anul 2007, cand s-a lansat acest sistem de operare, potrivit estimarilor companiei de cercetare IDC. 181,7 milioane de smartphone-uri s-au livrat la nivel global in trimestrul incheiat in luna septembrie din acest an, 75% dintre acestea avand la baza sistemul de operare Android. Apple a vandut in trimestrul mentionat 26,9 milioane de smartphone-uri iPhone, fapt care confera sistemului de operare iOS locul secund cu o cota de piata de 14,9%. continuă pe Hotnews

ZTE anunta gama de smartphone-uri Nubia cu ecran de 5 inch si procesor quad-core

Planul companiei ZTE de a se reinventa ca producator de smartphone-uri high-end avea o singura lipsa esentiala - un nume cu rezonanta europeana, care sa se termine in . ia, pentru gama sa noua de.

AU Optronics lanseaza ecranul cu cea mai subtire margine pentru smartphone-uri si tablete

AU Optronics, producatorul taiwanez de display-uri TFT-LCD, a lansat displayul cu cea mai mica margine ce poate fi montat pe un smartphone. AUO foloseste tehnologiile proprii precum si metode de lucru la.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )