Libnet.ro
UNICEF

22:16

Idei de afaceri pentru cei pasionati de masini

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Idei de afaceri pentru cei pasionati de masini

Antreprenoriatul este de obicei o sarcina complicata si, pe parcursul aventurii lor, antreprenorii pot intalni multe obstacole. Chiar si asa, exista multe motive bune pentru a incepe o aventura antreprenoriala, pentru ca, desi nu este un drum usor de. continuă pe Wall-Street Ro

TURCAN, DESPRE REFERENDUM: Lectie pentru cei care cred ca, ajunsi la putere, pot confisca institutiile statului

Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, a declarat, astazi, ca referendumul national din 26 mai va fi o lectie pentru cei care cred ca ajunsi la putere pot confisca institutiile statului si sa se ocupe de interesul personal, in detrimentul celor multi.

Sondaj |Cateva intrebari pentru cei care pariaza online

Un scurt sondaj pentru cei care joaca online la pariuri sportive sau la cazinou. La fiecare intrebare trebuie sa bifati categoria unde va incadrati. Nu se pot alege variante mutiple, cu exceptia primei intrebari. Dupa ce terminati un set de intrebari, apasati butonul NEXT. in momentul cand ati completat si ultima intrebare cea cu numarul 14), apasati pe butonul SUBMIT. Toate informatiile pe care le oferiti sunt confidentiale si nu vi se cer niciun fel de date personale, precum numele, CNP-ul sau adresa.

VIDEO 'Game of Thrones' - Lectii de limba valyriana pentru cei mai pasionati fani ai serialului

Lingvistul american David J. Peterson este cel care a inventat dialectele fictionale din serialul 'Game of Thrones', insa cand vine vorba despre cel mai bun vorbitor de valyriana, exista o persoana care nu are concurenta, potrivit Reuters.

Propunerile oamenilor de afaceri pentru invatamantul din Romania: Doi ani de stagiu ca profesori asistenti, revizuirea sistemului de notare a elevilor si introducerea unor programe remediale de vara

Cadrele didactice ar trebui sa faca sase semestre de practica pedagogica, nu doua ca pana acum, si sa treaca prin doi ani de stagiu ca profesori asistenti, potrivit unor propuneri ale oamenilor de afaceri din Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei. Acestia au prezentat, intr-un raport, mai multe solutii pentru imbunatatirea sistemului de educatie. Printre altele mai propun, prelungirea cu cel putin 4 saptamani a anului scolar, eliminarea notei de la gimnaziu in calculul mediei de admitere si eliminarea notelor la purtare.

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )