Libnet.ro
UNICEF

05:00

Idei pentru alegerea unei pubele sau a unui container de gunoi potrivit pentru business-ul dvs

B1 B1,
Idei pentru alegerea unei pubele sau a unui container de gunoi potrivit pentru business-ul dvs

Alegerea modului in care depozitam si colectam deseurile, precum si achizitionarea unor pubele sau containere pentru gunoi sunt subiecte importante pentru departamentele care se ocupa de partea administrativa a. continuă pe B1

Atletism: Presedintele Federatiei ruse si alti cativa oficiali, suspendati pentru obstructionarea unei anchete

Presedintele Federatiei ruse de atletism RUSAF), Dmitri Sliahtin, si alti cinci oficiali au fost suspendati provizoriu de Unitatea de Integritate a Atletismului AIU) pentru obstructionarea unei anchete vizandu-l pe saritorul in inaltime, Danil Lisenko, anunta AFP.

VLADIMIR PUTIN: Rusia va continua cooperarea cu OPEC pentru pastrarea unei piete petroliere echilibrate si predictibile

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca Rusia si Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol au un obiectiv comun - pastrarea unei piete petroliere echilibrate si predictibile - iar Moscova va continua cooperarea in cadrul acordului privind reducerea productiei, incheiat de OPEC cu alte state din afara cartelului Alianta OPEC+).

Romgaz va negocia cu americanii de la ExxonMobil pentru preluarea unei participatii de 15-20% din proiectul Neptun din Marea Neagra

Reprezentantii Romgaz au fost contactati luni de catre un consultant al ExxonMobil pentru inceperea negocierilor in vederea preluarii unei participatii din proiectul Neptun din Marea Neagra. Producatorul roman de gaze Romgaz ar fi interesat de o participatie de 15%-20% din proiectul de exploatare a gazelor din Marea Neagra, in conditiile in care americanii de la ExxonMobil ar intentiona sa renunte la afacere.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )