Libnet.ro
UNICEF

01:05

Idris Elba este cel mai sexy barbat din lume in anul 2018!

ADPM ADPM,
Idris Elba este cel mai sexy barbat din lume in anul 2018!

Idris Elba, la 46 de ani, este considerat starul Hollywood-ului si a fost inconorat cu titlul de cel mai Sexy Barbat din lume, in anul 2018. continuă pe ADPM

Idris Elba a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata. Reactia amuzanta a actorului

Actorul si producatorul britanic Idris Elba, in varsta de 46 de ani, a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata de catre revista People.

Actorul Idris Elba, desemnat de revista People cel mai sexy barbat n viata

Actorul britanic Idris Elba, in varsta de 46 de ani, a fost ales cel mai sexy barbat in viata pe 2018 de revista People, el succedandu-i cantaretului american Blake Shelton.

Marian Vanghelie se implica in scandalul intern din PSD si il critica dur pe Niculae Badalau: Este cel mai mare mincinos

Marian Vanghelie l-a caracterizat pe senatorul PSD Niculae Badalau drept cel mai mare mincinos, intr-o interventie telefonica pentru B1TV. El a mai vorbit si despre reorganizarea Guvernului, dar si despre.

Markit: Activitatea din industria si serviciile zonei euro, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Un studiu realizat de compania de analize financiare Markit arata ca activitatea economica din zona euro a inregistrat, in octombrie, cel mai semnificativ declin din ultimii doi ani, pe fondul sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, transmite Reuters.

Dialogul dintre banci si clienti este cel mai adesea mimat

Anca Spanu, CREDERE: Faptele au impact direct asupra clientilor aflati in dificultate, nu textele frumos concepute si cuprinse in coduri de etica Industria noastra bancara a anuntat, ieri, ca a adoptat noul Cod de Conduita, document ce evidentiaza respectarea principiilor eticii bancare in raport cu toti stakeholderii sistemului bancar si pune accentul pe protectia consumatorului, prin conlucrarea cu debitorii consumatori care se confrunta cu dificultati financiare, inclusiv pentru a preintampina iminenta aparitiei unor astfel de situatii.

A intrat in dormitorul mamei lui, dar ce a urmat este cel mai urat cosmar

Joel Woszatka, 25 de ani, a mers in dormitorul femeii si a injughiat-o in piept. inainte de oribila crima, el ar fi observat ca fata ei se schimba. in dimineata de 18 septembrie, anul trecut, Lanell.

Vanghelie: Badalau e cel mai mare mincinos. Iese dintr-un birou si se duce n celalalt n 3 minute

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat, la un post TV, ca senatorul PSD Niculae Badalau este cel mai mare mincinos, care se duce intr-un birou si ii minte pe pucisti, iar dupa trei minute se duce in alt birou si il minte pe Liviu Dragnea, anunta Mediafax.

Imagini rare cu cel mai inalt om care a trait vreodata! Avea 2.72 metri la 22 de ani - VIDEO

Cel mai inalt om din istorie, despre care exista inregistrari oficiale, este americanul Robert Pershing Wadlow din Alton, Illinois. Ultima data cand a fost masurat, la 27 iunie 1940, a avut inaltimea de 2. 72 de.

Marius Copil ocupa de azi cel mai bun loc din cariera lui profesionista. Cate locuri a reusit aradeanul sa urce in 2018

Marius Copil a urcat pe cel mai bun loc din cariera lui de jucator profesionist. incheind un an 2018 excelent, din punct de vedere al rezultatelor.

Faze tari: Un barbat pe care familia l credea mort s-a ntors acasa, la 2 luni dupa nmormntare; O femeie, campioana la concursul de mncat ardei iuti; Fostul cel mai gras om din lume risca nchisoarea. Ce a facut, profitnd de starea sa

Un hot care a urcat intr-un autobuz sa jefuiasca pasagerii a dat nas in nas cu mama lui. Reactia incredibila a femeii cand a vazut ce facea fiul ei. Dupa ce s-a urcat in mijlocul de transport, talharul a scos. Un gandac scapa de o furnica zombie cu o miscare de karate. Un cercetator din cadrul Universitatii Vanderbillt a descoperit.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )