Libnet.ro
UNICEF

00:07

Idris Elba, testat pozitiv la coronavirus - VIDEO

Hotnews Hotnews,
 Idris Elba, testat pozitiv la coronavirus - VIDEO

Actorul britanic Idris Elba a anuntat luni pe contul sau de Twitter ca a fost testat pozitiv la noul coronavirus si s-a plasat in izolare, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Idris Elba, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte actorul britanic

Actorul britanic Idris Elba, in varsta de 47 de ani, a anuntat luni, pe Twitter, ca este infectat cu noul coronavirus.

Actorul Idris Elba, confirmat cu coronavirus: Fara panica! - VIDEO

Actorul Idris Elba a declarat ca a fost testat pozitiv pentru Covid-19, spunand insa ca nu are simptome, dar a fost izolat.

Fiul senatorului Vergil Chitac, testat pozitiv cu coronavirus

Ministerul Sanatatii a anuntat alte patru noi cazuri de infectare cu coronavirus. Unul dintre ei este in judetul Constanta.

Celebrul actor britanic Idris Elba, infectat cu noul coronavirus

Celebrul actor britanic Idris Elba, devenit celebru dupa ce a jucat in 2002 in serialul The Wirea anuntat luni pe contul sau de Twitter ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. in aceasta.

CORONAVIRUS |Primarul din Miami, TESTAT POZITIV cu COVID-19, dupa intalnirea cu presedintele Braziliei

Primarul orasului Miami, Francis Suarez, a fost testat pozitiv cu coronavirus, dupa ce a intrat in contact cu Fabio Wajngarten, directorul departamentului de comunicare al presedintelui Braziliei,.

Coronavirus: Ezequiel Garay (Valencia), primul jucator din LaLiga testat pozitiv

Fundasul central argentinian Ezequiel Garay Valencia) a anuntat duminica, pe Instagram, ca a fost testat pozitiv pentru COVID-19. in varsta de 33 de ani, Garay este primul jucator infectat cu coronavirus in LaLiga, campionatul din Spania.

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, testat pozitiv pentru coronavirus

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat clubul londonez. Spaniolul a primit rezultatul joi seara, dupa ce a recunoscut ca se simte rau.

Trump a fost testat pentru coronavirus. Casa Alba a dispus verificarea temperaturii jurnalistilor acreditati

Presedintele Donald Trump a fost testat pentru coronavirus, insa a transmis ca temperatura sa este perfect normala, iar administratia a extins interdictia de calatorie si pentru Marea Britanie si Irlanda, ca masura de combatere a pandemiei, relateaza Reuters.

Kremlinul refuza sa spuna daca Putin a fost testat pentru coronavirus, dupa ce un parlamentar rus a incalcat regulile de autoizolare

Kremlinul refuza sa spuna daca Putin a fost testat pentru coronavirus, dar a cerut jurnalistilor care sunt acreditati pe langa presedintia Rusiei sa nu mai vina la evenimente daca se simt rau, transmite Reuters. Asta in contextul in care un parlamentar rus a ignorat recent regulile de autoizolare si a participat la o sesiune parlamentara la care Putin a sustinut un discurs.

Coronavirus - Alte trei cazuri la Fiorentina: Patrick Cutrone, testat pozitiv

Clubul Fiorentina Serie A) a anuntat alte trei cazuri de coronavirus, printre care doi jucatori. Atacantul italian Patrick Cutrone si fundasul argentinian German Pezzella au fost testati pozitiv la COVID-19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )