Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ieftine si bune, smartphone-uri la reducere de la ITGalaxy

Playtech Playtech,
Ieftine si bune, smartphone-uri la reducere de la ITGalaxy

Desi ne apropiem de MWC si vom fi asaltati cu smartphone-uri noi, cei de la ITGalaxy ne ofera cateva reduceri la ceea ce avem deja pe piata. Targurile internationale reprezinta o ocazie unica pentru a vedea in detaliu ce ne pregatesc marii producatori de gadgeturi. Din pacate, acele produse, ajung de cele mai multe ori la cateva luni distanta pe piata, uneori cu mici schimbari de design, de configuratie sau software. Din acest motiv, cel mai bine ar fi sa []. continuă pe Playtech

Livrarile de smartphone-uri au depasit pentru prima data pragul de 1 MLD. de unitati la nivel global

Livrarile de smartphone-uri la nivel global au depasit anul trecut pentru prima data 1 miliard de unitati, sustinute de cererea pentru dispozitive mai ieftine, in contextul indiciilor privind incetinirea cresterii pe segmentul preturilor ridicate,.

Lenovo da lovitura pe smartphone-uri cumpara Motorola de la Google

Desi detineau deja o cota semnificativa pe smartphone-uri la nivel global, cei de la Lenovo tocmai au investit 3 milarde dolari in achizitia Motorola. Aceasta este o stire neasteptata. Dupa ce in 2011 cheltuia o suma fabuloasa de 12,5 miliarde de dolari pentru achizitia Motorola, la inceputul lui 2014, Google vinde aceeasi companie cu 2,91 miliarde de dolari. Desi realitatea este un pic mai complexa si produsul vandut nu are atat de multe in comun cu cel cumparat acum doi [].

Samsung a vandut un numar record de smartphone-uri in ultimul trimestru si isi mareste avansul fata de Apple

Samsung Electronics, cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel global, a vandut un numar record de 86 de milioane de unitati in cel de-al patrulea trimestru al anului trecut, potrivit companiei de cercetare Strategy Analytics.

Apple a vandut 51 de mil. de smartphone-uri in T1, dar a dezamagit analistii

Apple a vandut in primul trimestru al anului fiscal, perioada octombrie-decembrie, a unui numar de smartphone-uri mai mic decat anticipau analistii si estimeaza venituri sub asteptari pentru primele trei luni din acest an, rezultatele cauzand scaderea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )