Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ierusalim: Opt raniti, intr-un accident de masina. Autoritatile suspecteaza un atac terorist

România Liberă România Liberă,
Ierusalim: Opt raniti, intr-un accident de masina. Autoritatile suspecteaza un atac terorist

Cel putin opt persoane au fost ranite, un copil fiind in stare grava, dupa ce un barbat a intrat intentionat cu masina intr-un grup de oameni, in Ierusalim, relateaza site-ul Ynetnews, conform Mediafax. Autoritatile suspecteaza un atac terorist. continuă pe România Liberă

Neacordare de prioritate pe strada Sloboziei. Cinci raniti intr-un accident provocat de un tanar neatent

Pentru neacordare de prioritate, un tanar din Bucuresti s-a ales cu dosar penal, dupa ce a provocat un accident rutier cu mai multe victime.

Miliardar din anturajul Formulei 1 ucis intr-un accident aviatic la Moscova

Christophe de Margerie, miliardarul francez care conducea multinationala Total din industria petrolului, si-a pierdut viata intr-un accident de avion, anunta agentia rusa Ria Novosti.

Moscova: Christophe de Margerie, directorul grupului petrolier francez Total, a murit intr-un accident aviatic

Directorul grupului petrolier francez Total, Christophe de Margerie, a murit intr-un accident aviatic la Moscova. in avion se mai aflau patru persoane, care, de asemenea, si-au pierdut viata. Reprezentantii.

Ierusalim: Opt persoane au fost ranite dupa ce un barbat a intrat cu masina intr-un grup de oameni

Cel putin opt persoane au fost ranite, un copil fiind in stare grava, dupa ce un barbat a intrat intentionat cu masina intr-un grup de oameni, in Ierusalim, autoritatile suspectand un atac terorist,.

Directorul gigantului petrolier Total, decedat intr-un accident aviatic

Christophe de Margerie, cel care a fost director executiv al gigantului petrolier francez Total SA, a incetat din viata ieri dimineata, in urma unui accident aviatic, la Moscova.

Directorul grupului petrolier francez Total a murit intr-un accident aviatic la Moscova

Directorul general al grupului petrolier francez Total, Christophe de Margerie, se afla printre cele patru victime ale unui accident aviatic ce a avut loc pe aeroportul Vnukovo din Moscova, ce a provocat moartea persoanelor aflate la bord, transmite Russia Today.

VIDEO Un preot din Chiajna, ucis intr-un accident rutier, la doi pasi de biserica

Un grav accident de circulatie s-a produs duminica dimineata in zona satului Dudu, comuna Chiajna: un autoturism a derapat, lovind un preot care se afla pe marginea drumului. in urma impactului, acesta a decedat pe loc. Politistii spun ca femeia care se afla la volan nu avea permis de conducere si era sub influenta alcoolului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )