Libnet.ro
UNICEF

09:45

A iesit din inchisoare! Decizie definitiva in cazul unui fost patron al unei echipe de traditie din Romania

Antena3 Antena3,
A iesit din inchisoare! Decizie definitiva in cazul unui fost patron al unei echipe de traditie din Romania

Fostul patron al echipei Jiul Petrosani, Alin Simota, a fost eliberat din inchisoare. Din pedeapsa totala de doi ani si o luna, ca urmare a doua dosare in care a fost gasit vinovat,Simota a executat. continuă pe Antena3

Compania OMV Petrom, condamnata pentru ucidere din culpa in cazul unui copil gasit mort in apropierea unei sonde din Prahova

Judecatoria Ploiesti a condamnat compania OMV Petrom S. A la pedeapsa amenzii penale in cuantum de 380. lei si la plata unor despagubiri de 135. 000 de euro in cazul mortii unui copil intoxicat in apropierea unei sonde de petrol din localitatea prahoveana Aricestii Rahtivani, anunta News. ro. Decizia instantei nu este definitiva.

Din ringul de box, la caminul de batrani. Destinul trist al unui fost campion

Un fost campion judetean la box, Ioan Babasan, este asistat la Caminul pentru Persoane Varstnice din Baia-Sprie. El a fost boxer la CSM Baia Mare, fiind antrenat de regretatul Angelo Sarbovan.

Din ringul de box la caminul de batrani. Destinul trist al unui fost campion

Un fost campion judetean la box, Ioan Babasan, este asistat la Caminul pentru Persoane Varstnice din Baia-Sprie. El a fost boxer la CSM Baia Mare, fiind antrenat de regretatul Angelo Sarbovan.

Ancheta in Marea Britanie dupa misterioasa presupusa otravire a unui fost spion rus. Barbatul, gasit inconstient langa o femeie

Politia britanica ancheta marti in vederea elucidarii cat mai rapid posibil a circumstantelor misterioasei presupuse otraviri a unui barbat prezentat de presa ca fiind un fost agent rus aflat in serviciul Regatului Unit, spitalizat in stare critica, relateaza AFP.

Proteste in Cehia dupa alegerea unui fost politist comunist la supervizarea politiei

Mii de cehi au protestat luni seara la Praga si in alte zece orase din Cehia fata de numirea deputatului comunist Zdenek Ondracek, care a activat in cadrul structurilor de forta pe timpul Republicii Socialiste Cehoslovace, la sefia comisiei parlamentare responsabile de controlul politiei, transmite AFP.

Descoperire macabra in aceasta dimineata, intr-un bar din judetul Arad. Doi tineri au fost gasiti impuscati

Doi tineri din judetul Arad au fost gasiti, miercuri dimineata, decedati, fiind impuscati, intr-un bar din localitatea aradeana Tarnova. Cadavrele au fost gasite de o cunostinta a uneia dintre.

Un politician celebru se retrage din viata politica dupa ce a fost acuzat de viol

Un influent politician sud-coreean a demisionat marti din functia de guvernator si si-a anuntat retragerea din viata politica dupa ce a fost acuzat de viol de o colaboratoare, relateaza AFP. Ahn Hee-jung s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )