Libnet.ro
UNICEF

11:00

IFA 2013: Galaxy Note 3 - Ce noutati mai are de oferit Samsung pe langa un ecran mai mare si noua versiune de Android

Adevărul Adevărul,
IFA 2013: Galaxy Note 3 - Ce noutati mai are de oferit Samsung pe langa un ecran mai mare si noua versiune de Android

Samsung si dragostea sa fata de phablete continua. Noul produs este Galaxy Note 3, a fost prezentat inaintea inceperii targului IFA 2013 din Berlin si partial este un Samsung Galaxy S4 mai mare, dar aduce si cateva schimbari, la fel cum a facut-o si Note 2. continuă pe Adevărul

Samsung la IFA 2013: Galaxy Note 3, Galaxy Gear si noul Galaxy Note 10.1 [VIDEO]

Conform asteptarilor, in cadrul evenimentului desfasurat astazi la Berlin, Samsung a anuntat la IFA 2013 noul Galaxy Note 3, Note 10. 1 si Galaxy Gear. La ora locala 20:00, cu cateva zile inainte de inceperea oficiala a targului international de tehnologie de la Berlin, cei de la Samsung au avut o conferinta de presa cu numele de Unpacked 2013 Episode 2. Ca in anii trecuti, gigantul sud coreean a profitat de ambianta germana pentru a anunta o noua versiune a [].

IFA 2013 Samsung Note 3 are carcasa din piele, iar ceasul inteligent Galaxy Gear se conecteaza la telefon

IFA 2013 Samsung a prezentat in cadrul evenimentul Unpacked - Episode 2 fableta Samsung Galaxy Note 3, dar si ceasul inteligent Samsung Galaxy Gear. De asemenea, Samsung a aratat si noua generatie a tabletei Note 10.

IFA 2013 Samsung Galaxy Note 3 are carcasa din piele, iar ceasul inteligent Galaxy Gear se conecteaza la telefon

IFA 2013 Samsung a prezentat in cadrul evenimentul Unpacked - Episode 2 fableta Samsung Galaxy Note 3, dar si ceasul inteligent Samsung Galaxy Gear. De asemenea, Samsung a aratat si noua generatie a tabletei Note 10.

IFA 2013 Ce ne pregatesc gigantii din IT in aceasta toamna?

Dupa CES si MWC, care dau tonul la inceputul anului, IFA 2013 este evenimentul cu cele mai importante lansari din industria IT, toamna. Cine vine la IFA 2013? Mai sunt doar cateva zile pana la IFA Internationale Funkausstellung, targul international de tehnologie care se desfasoara in fiecare an la Berlin, Germania. Anul acesta, unul dintre cele mai vechi targuri de pe intreg mapamondul va avea loc intre 6 si 11 septembrie si va contine lansari importante de la jucatori [].

IFA 2013: Samsung Galaxy Note 3 si ceasul Samsung Galaxy Gear se lanseaza in aceasta seara la Berlin

IFA 2013 Samsung va lansa in aceasta seara, in cadrul evenimentului Unpacked de la IFA 2013, Samsung Galaxy Note 3, poate cel mai performant smartphone lansat vreodata de sud-coreeni.

IFA 2013: Samsung Galaxy Note 3 Hands-On

Samsung Galaxy Note 3 nu este o revelatie. Specificatiile si zvonuri despre design-ul acestuia s-au scurs pe internet cu mult timp inainte de data de lansare in cadrul evenimentului Unpacked 2. Dispozitivul se aseamana foarte mult cu Galaxy S4 prin linia de design, se diferentiaza insa prin capacul de pe spate, care este din material plastic cu o textura foarte reusita ce imita pielea. Acesta vine desigur atat cu huse de tip flip, intr-o varietate mare de culori elegante sau cu [].

IFA 2013: Samsung Galaxy Gear Hands-On

Samsung Galaxy Gear este probabil unul dintre cele mai asteptate produse de anul acesta, pe langa Galaxy Note 3 desigur. Este de asemenea un produs care functioneaza foarte bine alaturi de acesta si care preia o multime din actiunile pe care le facem in mod normal cu un smartphone. Smartwatch-ul Galaxy Gear poate prelua de la mesaje e-mail sau text, imagini, muzica, pana la convorbirile de pe smartphone-ul din buzunar. Daca pana acum ni se parea ciudat sa vedem pe [].

Samsung ar putea prezenta maine primul smartwatch si noul Galaxy Note 3

Samsung Electronics ar urma sa prezinte maine primul sau smartwatch si noua versiune a smartphone-ului cu ecran mare Galaxy Note, la expozitia de aparatura electronica de consum IFA de la Berlin, anticipeaza analistii, potrivit MarketWatch.

FOTO IFA 2013: Samsung Galaxy Gear apare in primele poze neoficiale. Tot ce se stie despre telefonul de la-ncheietura

Samsung isi va lansa la targul de tehnologie IFA 2013 un ceas inteligent denumit pana acum Galaxy Gear. Era la stadiul de zvon pana acum cateva saptamani si acum apare in imagini neoficiale. Va avea o autonomie cat pentru toata ziua si o camera foto de 4 megapixeli.

Samsung Galaxy Note 12.2 este urmatoarea tableta a sud-coreenilor

Vehiculata de aproximativ doua luni, Galaxy Note 12. 2 este prima tableta a sud-coreenilor de la Samsung cu o diagonala atat de mare. Cu numele de cod SM-P900, in imaginea de mai sus este prima tableta cu o diagonala de 12,2 inci creata de Samsung. Face parte din seria de produse Galaxy Note si se vehiculeaza ca s-a aflat in teste de mai multe luni. Din pacate, pana la un anunt oficial, este imposibil de verificat autenticitatea imaginii. Se pare ca [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )