Libnet.ro
UNICEF

01:05

IFA 2013: Toshiba Encore, o tableta de 8 inci cu Windows 8.1

Adevărul Adevărul,
IFA 2013: Toshiba Encore, o tableta de 8 inci cu Windows 8.1

Toshiba a prezentat, in cadrul targului de tehnologie IFA 2013, e la Berlin, noua tableta Encore, optimizata integral pentru Windows 8. 1, cu optiuni si aplicatii incorporate destinate atat productivitatii, cat si divertismentului, potrivit unui comunicat remis Adevarul. continuă pe Adevărul

IFA 2013:Toshiba Camileo X-Sports se ia la tranta cu GoPro

Toshiba a prezentat, in cadrul targului de tehnonologie IFA 2013, de la Berlin, noua camera pentru activitati sportive Camileo X-Sports cu afisaj LCD incorporat de 5,08 cm 2.

IFA 2013: Sony Xperia Z1 - direct de la IFA, Adevarul iti spune ce e nou si ce a ramas la fel in acest nou telefon Sony

Sony si-a prezentat la IFA 2013 noul smartphone. Se numeste Xperia Z1, are o camera de 20 de megapixeli si un design usor schimbat fata de Xperia Z lansat la inceputul anului. Desigur, sistemul de operare Android nu este lipsit, dar nu e chiar cea mai noua versiune.

IFA 2013: Asus a anuntat ultrabookurile Zenbook UX301 si UX302. Performanta de top in ambalaj Gorilla Glass

ASUS a anuntat, in cadrul IFA 2013, Zenbook UX301 si UX302, doua ultrabook-uri etalon, cu design fluid si un capac protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 3 cu Native Damage Resistance, se arata intr-un comunicat remis Adevarul.

IFA 2013: Lenovo a prezentat noua gama de ultrabook-uri: autonomie de o zi, greutate redusa si putere sporita

Lenovo a anuntat, la targul de tehnologie IFA 2013, ce are loc in Berlin, noile din portofoliul ThinkPad. Ultrabook-urile ThinkPad T440s, T440 si X240 sunt destinate atat clientilor business cat si pietei de consumatori.

IFA 2013 Ce ne pregatesc gigantii din IT in aceasta toamna?

Dupa CES si MWC, care dau tonul la inceputul anului, IFA 2013 este evenimentul cu cele mai importante lansari din industria IT, toamna. Cine vine la IFA 2013? Mai sunt doar cateva zile pana la IFA Internationale Funkausstellung, targul international de tehnologie care se desfasoara in fiecare an la Berlin, Germania. Anul acesta, unul dintre cele mai vechi targuri de pe intreg mapamondul va avea loc intre 6 si 11 septembrie si va contine lansari importante de la jucatori [].

Intel la IFA 2013: noile tehnologii de procesare

Intel Intel la IFA 2013 pune accentul pe o serie de elemente dintre care multe, chiar daca nu sunt concepte noi, sunt reinventate si readaptate pentru a fi la curent cu cerintele. Unul dintre elementele cheie Intel la IFA 2013 este interactiunea imersiva. Practic, modul in care interactionam acum cu computerele trebuie sa fie cat mai simplu, mai usor si mai distractiv. Daca este posibil sa nu folosim nici un dispozitiv periferic sa ne ajute in aceasta interactiune, atunci este [].

IFA 2013: Samsung Galaxy Note 3 si ceasul Samsung Galaxy Gear se lanseaza in aceasta seara la Berlin

IFA 2013 Samsung va lansa in aceasta seara, in cadrul evenimentului Unpacked de la IFA 2013, Samsung Galaxy Note 3, poate cel mai performant smartphone lansat vreodata de sud-coreeni.

FOTO IFA 2013: Sony vrea sa ai poze mai bune pentru Facebook si ofera un gadget interesant. E camera, dar pentru telefon

Sony are trei mari divizii: imagistica, telefonie mobila si televizoare. Din toate acestea incearca sa preia cat mai mult in fiecare produs. Cea mai noua inovatie a japonezilor, prezentata la IFA 2013, este camera foto pe care o prinzi de telefon. Vine in doua versiuni si este o camera foto compacta mai mult sau mai putin premium. Iata de ce conteaza ca Sony va oferi asa ceva utilizatorilor.

IFA 2013: Fujitsu lanseaza noi ultrabook-uri, intra pe piata dispozitivelor cu ecran tactil

Fujitsu a anuntat in cadrul targului de tehnologie IFA 2013, de la Berlin, doua noi ultrabook-uri din gama Lifebook U incluzand un nou Ultrabook cu ecran tactil, cu a patra generatie a gamei de procesoare Intel Core.

FOTO VIDEO IFA 2013: LG G2 este prezentat in Europa. Primele impresii despre un smartphone special al LG

Dupa Galaxy S4, HTC One si Xperia Z, si LG si-a prezentat telefonul anul acest. A fost aratat publicului pe 7 august, iar Adevarul a avut ocazia sa-l testeze la IFA 2013, din Berlin. Iata ce ar trebui sa stii despre el, dar si de ce va parea o jucarie ieftina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )