Libnet.ro
UNICEF

17:15

IFC imprumuta Garanti Leasing cu 7 mil. euro pentru IMM-uri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
IFC imprumuta Garanti Leasing cu 7 mil. euro pentru IMM-uri

IFC, institutie financiara membra a grupului Banca Mondiala, a acordat un credit de 7 milioane euro Garanti Leasing Romania pentru finantarea IMM-urilor, cu o alocare speciala de 4 milioane de euro pentru finantarea proiectelor pentru eficienta. continuă pe Wall-Street Ro

Actionarii grupului Euromall investesc 6 mil. euro intr-un bloc de locuinte in centrul Bucurestiului

Actionarii grupului Euromall, dezvoltatorul unui centru comercial la Pitesti, investesc 6 milioane de euro pentru constructia unui imobil de locuinte de lux in centrul Bucurestiului, primul dintr-o serie de mai multe astfel de proiecte pe care.

Osho inchide anul cu afaceri de 2 mil. euro si o noua locatie in Centrul Vechi

Restaurantul Osho, detinut de familia Malideros, va incheia anul acesta cu afaceri de 2 mil. euro si o noua locatie in Centrul Vechi din Capitala, a declarat Giorgios Malideros, proprietarul locatiei.

Papalekas, imprumut de 30 mil. euro de la BCR pentru refinantarea Tower Center International

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas a imprumutat circa 30 de milioane de euro de la BCR pentru a refinanta cladirea de birouri Tower Center International TCI).

UE da un miliard de euro pentru lupta impotriva Ebola

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a anuntat, vineri, ca ajutorul financiar acordat de Uniunea Europeana pentru lupta impotriva Ebola va creste la miliard de euro. Anuntul a fost facut de.

Cehia, amenintata cu raspandirea virusului Ebola: Autorii cer un milion de euro pentru a renunta la plan

Persoane ramase neidentificate au amenintat Cehia cu raspandirea virusului Ebola, daca nu primesc un milion de euro in moneda virtuala Bitcoin, anunta autoritatile de la Praga, citate de.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )