Libnet.ro
UNICEF

23:30

IFC investeste 18,5 milioane de euro pentru stimularea creditarii microintreprinderilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IFC investeste 18,5 milioane de euro pentru stimularea creditarii microintreprinderilor

Corporatia Financiara Internationala IFC), membra a Grupului Bancii Mondiale, investeste 18,5 milioane de euro in Fondul European pentru Europa de Sud-Est EFSE), in vederea stimularii creditarii microintreprinderilor si IMM-urilor din 14 tari din Europa si Asia Centrala, informeaza un comunicat al IFC. continuă pe Ziarul Bursa

Veaceslav Negruta explica ce nu-i asa cu creditul de 200 milioane de euro pe care Federatia Rusa il ofera R. Moldova

Fostul ministru al Finantelor, expertul economic Veaceslav Negruta, a facut o analiza pe blogul sau a prevederilor acordului semnat intre Republica Moldova si Federatia Rusa cu privire la acordarea unui credit de 200 milioane de euro Guvernului de la Chisinau.

VIDEO Sergiu Mocanu bate alarma dupa ce Dodon a anuntat ca Rusia transfera 200 milioane de euro R. Moldova: Este o operatiune speciala a serviciilor rusesti

Liderul Partidului Miscarea Populara Antimafie, Sergiu Mocanu, bate alarma dupa ce Igor Dodon a anuntat ca, la Moscova, a fost semnat acordul prin care Federatia Rusa va oferi Republicii Moldova un imprumut in suma de 200 milioane de euro. Mocanu considera ca asistam la o operatiune speciala a serviciilor secrete rusesti si o diversiune politica si economica impotriva Republicii Moldova.

Deputatii PSRM-PDM cer detalii de la Guvern cu privire la creditul de 200 milioane euro din Federatia Rusa

Majoritatea parlamentara PSRM-PDM a solicitat Ministerului Justitiei si Ministerului Finantelor mai multe detalii privind conditiile de creditare in cadrul acordului cu Federatia Rusa. Anuntul a fost facut printr-un comunicat de presa emis de PDM.

CORONAVIRUS. Comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni: Este nevoie de inca 1.000 miliarde de euro pentru redresarea economiei UE

Economia s-a prabusit in urma pandemiei de coronavirus. Milioane de oameni si-au pierdut locurile de munca la nivelul Uniunii Europene, iar un alt val de someri este asteptat dupa ridicarea restictiilor, in.

Tarile UE au nevoie de cel putin 500 de miliarde de euro pentru a-si redresa economia

Statele din Uniunea Europeana vor avea nevoie de inca cel putin 500 de miliarde de euro de la instit.

UE ar putea avea nevoie de inca 500 de miliarde de euro pentru atenuarea efectelor pandemiei

Klaus Regling, directorul Mecanismului European de Stabilitate, a declarat ca Uniunea Europeana ar putea avea nevoie de 500 de miliarde de euro in plus pentru atenuarea efectelor pandemiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )