Libnet.ro
UNICEF

19:30

Igor Dodon: Daca se asigura dreptul la vot al tuturor cetatenilor din diaspora, Maia Sandu nici 40 la suta nu lua

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon: Daca se asigura dreptul la vot al tuturor cetatenilor din diaspora, Maia Sandu nici 40 la suta nu lua

Presedintele nou-ales al tarii, Igor Dodon, a comentat joi, 17 noiembrie, problema votului din diaspora, unul dintre motivele pentru care atat o parte a moldovenilor stabiliti peste hotare, cat si Maia Sandu nu recunosc rezultatele alegerilor. Acestia afirma ca dreptul constitutional al cetatenilor din diaspora a fost incalcat, atunci cand nu au putut vota din cauza epuizarii buletinelor de vot la unele sectii de votare. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre Igor Dodon: il dau in judecata pe daca pierd cetatenia moldoveneasca

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, ca il va da in judecata pe Igor Dodon, presedintele ales al Republicii Molodva, daca acesta ii va retrage cetatenia moldoveneasca,.

Igor Dodon spune despre razboiul de pe Nistru ca este unul civil: Daca nu exista Rusia, am fi avut un mare razboi aici! VIDEO

Liderul socialistilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a declarat miercuri, 16 noiembrie, intr-un interviu pentru postul rusesc de televiziune Zvezda, ca razboiul de pe Nistru din anul 1992 a fost unul civil, iar daca nu intervenea armata rusa, conflictul s-ar fi transformat intr-un mare razboi.

Igor Dodon o ataca pe pro-europeana Maia Sandu: Sustinea unirea cu Romania. Republica Moldova ar fi fost distrusa

Obiectivul politicianului proeuropean Maia Sandu ar fi fost unirea cu Romania si practic distrugerea Republicii Moldova daca ar fi devenit presedinte, sustine socialistul Igor Dodon.

Igor Dodon: Noi vom anula interdictiile mass-media din Rusia de a activa in Moldova

Dupa ce Consiliul Coordonator al Audiovizualului a sistat din mai 2015 retransmiterea postului de televiziune Rossia 24 din Rusia, pentru mesaje propagandistice si manipulatorii, noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, afirma ca va anula aceste interdictii impotriva mass-media rusa. Dodon doreste ca orice institutie presa sa poata activa la Chisinau, iar publicul sa decida ce sa priveasca si ce nu.

Igor Dodon, in vizita la Comrat: Gagauzia mereu a votat partidele prostataliste VIDEO

Asa cum a promis in cazul in care castiga alegerile prezidentiale, socialistul Igor Dodon a vizitat marti, 15 noiembrie, orasul Comrat, Gagauzia. Aici Dodon a fost votat de 99% din alegatori.

Eroare la numararea voturilor in Republica Moldova: Maia Sandu, mai aproape de Igor Dodon

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova au fost castigate de Igor Dodon, insa lucrurile nu s-au linistit nici la cinci zile distanta. Comisia Electorala Centrala din Republica Moldova a.

Presedintele ales Igor Dodon: Conflictul militar din Transnistria a izbucnit din cauza liderilor moldoveni care voiau unirea cu Romania

Conflictul militar din Transnistria a izbucnit din cauza liderilor moldoveni care voiau unirea cu Romania, acuza presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon.

Igor Dodon se retrage din PSRM: Presedintele tarii trebuie sa reprezinte toti cetatenii, si pe cei de stanga, si pe cei de dreapta

Liderul PSRM, noul presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat miercuri, 16 noiembrie, in cadrul unui interviu pentru Europa Libera, ca se retrage din formatiunea pe care o conduce.

Kalman Mizsei, despre sloganele electorale ale lui Igor Dodon:Au fost croite special pentru audienta ruseasca si pentru Kremlin

Ex-reprezentantul special al Uniunii Europene pentru Republica Moldova, Kalman Mizsei, considera ca sloganele electorale folosite de Igor Dodon, au fost croite special pentru audienta ruseasca si pentru Kremlin. Asa precum cel despre federalizarea Moldovei si, mai ales, declaratia despre anexarea Crimeei, care a fost foarte nepotrivita si nefericita.

Guvernatorul Crimeei: Igor Dodon este un prieten de-al meu, noi am tinut pumnii pentru el

Guvernatorul Crimeei, Serghey Aksionov, declarat marti, 15 noiembrie, ca noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, este un vechi prieten de al sau si i-a tinut pumnii in alegerile prezidentiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )