Libnet.ro
UNICEF

00:07

Igor Dodon, despre alegerile din R.Moldova: Deseori se voteaza geopolitc. Nu calcati pe aceeasi grebla Nastase: De alegerile din Chisinau va depinde viitorul tarii

Hotnews Hotnews,
 Igor Dodon, despre alegerile din R.Moldova: Deseori se voteaza geopolitc. Nu calcati pe aceeasi grebla Nastase: De alegerile din Chisinau va depinde viitorul tarii

Presedintele Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, a afirmat ca un vot geopolitic este o eroare si a indemnat locuitorii Chisinaului sa nu calce pe aceeasi grebla la alegerile pentru primaria capitalei Republicii Moldova, pentru ca nu va veni nimeni de la Moscova, Bucuresti, Bruxelles sau Kiev sa faca ordine in Chisinau. continuă pe Hotnews

Igor Dodon, dupa ce Maia Sandu si Dorin Chirtoaca au aparut alaturi intr-un spot de mobilizare la vot: Trebuie sa se determine cine le sunt parteneri

Igor Dodon a dat de inteles ca nu este satisfacut de decizia Maiei Sandu de a aparea alaturi de Dorin Chirtoaca intr-un material video in care indeamna alegatorii sa-l sprijine pe Andrei Nastase in alegerile din Chisinau.

Igor Dodon: in 20-25 de raioane, PSRM si ACUM au convenit de principiu asupra majoritatii

La nivel local, in 20-25 de raioane s-a convenit asupra unei intelegeri de principiu cu privire la crearea majoritatii in consiliile raionale pentru alegerea presedintelui de raion. Despre aceasta anunta presedintele Igor Dodon, transmite IPN.

Igor Dodon indeamna alegatorii sa nu voteze geopolitic: Nu va veni Moscova sau Bucuresti sa faca ordine in Chisinau

Presedintele Igor Dodon a votat duminica, 3 noiembrie, in cadrul alegerilor locale din Chisinau. Seful statului a afirmat ca nu trebuie de votat pentru un primar care a isterizat societatea in ultima perioada si care a lansat mesaje geopolitice.

VIDEO Andrei Nastase vrea sa dea jos Guvernul Maiei Sandu? Igor Dodon: Cu asa prieteni, nici dusmani nu-ti trebuie

Igor Dodon a afirmat ca nu intelege sensul atacurilor lansate in ultima perioada la adresa sa si a socialistilor din partea candidatului Blocului ACUM la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase. Presedintele tarii considera ca cel mai probabil prin aceste actiuni Andrei Nastase ar intentiona sa creeze neintelegeri in cadrul aliantei PSRM-ACUM si sa dea jos Guvernul Maiei Sandu.

Igor Dodon: Dupa alegeri trebuie trase linii. Cu unii la masa nu ne vom mai aseza

Presedintele Igor Dodon critica declaratiile denigratoare la adresa sa si a Partidului Socialistilor de catre unii parteneri din coalitia de guvernare, transmite IPN.

La ce trucuri apeleaza Gheorghe Dinca in puscarie. Date oficiale despre monstrul din Caracal, direct de la cei care il pazesc

Avocatul familiei Melencu a dezvaluit ca Gheorghe Dinca, aflat in acest moment in spatele gratiilor, apeleaza la diferite trucuri in incercarea de a fi tratat preferential. Acesta a trimis mai multe petitii in care se plange de conditiile din inchisoare si anunta ca nu mai colaboreaza cu procurorii decat daca i se indeplinesc anumite dorinte.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se plange de trecerea unor limite. Ameninta cu demiterea guvernului pro-european Maia Sandu

Din cauza faptului ca unii dintre parteneri au trecut niste limite, exista riscul pierderii sustinerii in parlament de catre coalitia de guvernare, ceea ce ar duce la demiterea guvernului, a declarat duminica.

LUDOVIC ORBAN: PNL poate castiga alegerile din primul tur

PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat, a declarat, joi, la Targoviste, presedintele Partidului National Liberal, premierul desemnat, Ludovic Orban, informeaza Agerpres.

Orban: PNL poate castiga alegerile din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat

PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doil.

Orban: PNL poate castiga alegerile din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat

PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat, a declarat, joi, la Targoviste, presedintele Partidului National Liberal, premierul desemnat,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )