Libnet.ro
UNICEF

13:00

Igor Dodon, despre posibila crestere a tarifelor in Chisinau pentru calatoria cu microbuzul: Nu vor fi niciun fel de majorari

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon, despre posibila crestere a tarifelor in Chisinau pentru calatoria cu microbuzul: Nu vor fi niciun fel de majorari

Presedintele Igor Dodon a anuntat ca a avut o discutie cu primarul Ion Ceban pe subiectul ce tine de posibila crestere a tarifelor la calatoria cu microbuzul in municipiul Chisinau. in rezultat, s-a decis ca nu va fi niciun fel de majorare. continuă pe Adevărul

Igor Dodon, despre interdictiile SUA impuse lui Vlad Plahotniuc:Sunt un semnal bun si asteptat

Igor Dodon a declarat pentru agentia de presa rusa TASS ca sanctiunile impuse de SUA impotriva lui Vlad Plahotniuc, prin care fostul lider PDM, dar si familia acestuia au fost interzisi pe teritoriul SUA, sunt un semnal bun si asteptat de la partenerii occidentali, pentru care le suntem recunoscatori.

Reactia lui Igor Dodon, dupa ce Klaus Iohannis a criticat guvernarea Chicu de la Chisinau

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, a pledat pentru continuarea relatiilor dintre Chisinau si Bucuresti, in ceea ce s-a vrut a fi un raspuns la pozitia lui Klaus Iohannis, care a afirmat ca Romania nu.

Igor Dodon se afla din nou la Moscova, la doar o luna dupa ce s-a intors din capitala Rusiei

Presedintele Igor Dodon se afla impreuna cu mai multi colegi intr-o scurta vizita la Moscova, astazi, 17 ianuarie. Vizita are loc la invitatia presedintelui consiliului de administrare al Sberbank, Gherman Gref, la Universitatea corporativa Sberbank. Despre aceasta a anuntat seful statului pe pagina sa de Facebook, transmite IPN.

Igor Dodon anunta proiecte de gazificare si aprovizionare cu apa

Presedintele Igor Dodon a anuntat dupa intrevederea cu premierul si presedintele Parlamentului mai multe initiative, menite sa asigure o viata mai buna in localitati. Potrivit sefului statului, este vorba despre programe nationale de aprovizionare cu apa, iluminare a satelor, finalizare a gazificarii localitatilor, precum si de salubrizare a si lichidare a gunoistilor din sate, transmite IPN.

PPDA face apel privind identificarea unui candidat apartinic comun pentru alegerile prezidentiale, care ar urma sa lupte contra lui Igor Dodon

Partidul Platforma Demnitate si Adevar PPDA), condus de Andrei Nastase, indeamna toate fortele politice democratice sa se aseze la masa de negocieri in vederea identificarii unui candidat comun pentru alegerile prezidentiale din toamna acestui an, dar care ar urma sa nu fie afiliat politic. PPDA considera ca doar in asa fel poate fi invins candidatul socialistilor, actualul presedinte Igor Dodon.

Mihai Popsoi: in conditii cinstite, Igor Dodon nu are sanse de castig la prezidentiale

Vicepresedintele Parlamentului Mihai Popsoi, deputat din partea Partidului Actiune si Solidaritate, este de parere ca, in conditii cinstite si egale, presedintele Igor Dodon nu are sanse de castig la urmatoarele alegeri prezidentiale, care urmeaza sa aiba loc anul curent.

PPDA sustine ca exportul produselor moldovenesti in Rusia a fost privatizat de Igor Dodon

Partidul Platforma Demnitate si Adevar sustine ca exportul produselor moldovenesti in Federatia Rusa a fost privatizat de catre presedintele Igor Dodon in scopuri meschine si ramane exploatat de seful statului in detrimentul intereselor producatorilor.

Igor Dodon a comentat in presa rusa interdictia primita de Plahotniuc din partea SUA: Un semnal pozitiv si asteptat din partea partenerilor nostri occidentali

Interdicitia de a intra in SUA primita de Vladimir Plahotniuc si familia sa reprezinta un semnal pozitiv si asteptat din partea partenerilor occidentali, a spus Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova,.

Monica Pop, anunt transant despre posibila sinucidere a Cristinei Topescu. Stiu bine ce lua. Trei pastile diferite

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Vedeta TV a fost gasita in casa. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse de trei saptamani. Informatia a fost confirmata de politie si de catre seful Ambulantei din Bucuresti. Monica Pop, anunt transant despre posibila sinucidere a Cristinei .

Sergiu Litvinenco, raspuns la initiativa PPDA: PAS va sprijini la prezidentiale candidatul cu cele mai mari sanse de a-l invinge pe Igor Dodon

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a dat de inteles ca formatiunea condusa de Maia Sandu nu va sprijini un candidat comun apolitic la alegerile prezidentiale din toamna acestui an, asa precum a propus PPDA, condus de Andrei Nastase. Litvinenco sugereaza ca PAS o va sprijini pe Maia Sandu, subliniind ca formatiunea pledeaza pentru un candidat integru si luptator cu coruptia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )