Libnet.ro
UNICEF

22:00

Igor Dodon este la Bruxelles pentru discutii cu oficiali ai NATO si UE

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon este la Bruxelles pentru discutii cu oficiali ai NATO si UE

Dezvoltarea cooperarii economice cu partenerii europeni, implementarea reformelor, securitatea regionala sunt cateva din problemele pe care Igor Dodon le va discuta la Bruxelles. intr-o postare pe pagina personala de Facebook, Igor Dodon scrie ca se afla in capitala Uniunii Europene, unde, timp de doua zile, va avea intalniri cu oficiali ai NATO, ai Uniunii Europene si ai Senatului Belgiei, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Igor Dodon pleaca la Bruxelles, dupa mai bine de doi ani de asteptare

Igor Dodon a anuntat ca va intre prinde o vizita de lucru la Bruxelles, pe 3 septembrie, unde va avea intrevederi cu mai multi oficiali europeni de rang inalt din conducerea Parlamentului European si a Comisiei Europene.

Igor Dodon se afla in vizita de lucru la Moscova. Presedintele va avea o intalnire si cu Dmitrii Kozak

Igor Dodon se afla luni, 2 septembrie, intr-o vizita de lucru la Moscova. Agenda presedintelui include discutii privind dezvoltarea relatiilor comercial-economice moldo-ruse, precum si colaborarea in domeniul energetic. Despre aceasta a anuntat seful statului pe pagina sa de Facebook, transmite IPN.

Igor Dodon, intalnire la Moscova cu Dmitri Kozak: Energia, una dintre temele abordate in discutia dintre oficialii Republicii Moldova si Rusiei

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, este in vizita, luni, la Moscova, acolo unde se va intalni cu Dmitri Kozak, vicepremier al Rusiei si, totodata, reprezentat special al lui Vladimir Putin in ceea ce pr.

Abia revenit de la Moscova, Igor Dodon anunta ca pleaca din nou in vizita de lucru in Rusia, unde va avea o intalnire cu Vladimir Putin

Igor Dodon a anuntat ca pleaca sambata, 7 septembrie, intr-o noua vizita de lucru la Moscova, asta desi abia a revenit din capitala Federatiei Ruse. in cadrul vizitei, presedintele tarii ar urma sa aiba o intalnire cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, cu care va discuta preturile de livrare a gazului pentru Republica Moldova.

Igor Dodon, din nou in vizita la Moscova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, face luni o noua vizita la Moscova, unde se va intalni cu vicepremierul Dmitri Kozak.

Igor Dodon recunoaste ca moldoveneasca si romana sunt aceeasi limba: Nu trebuie sa ne dezbine limba care, de fapt, ne uneste

Intr-un mesaj cu ocazia sarbatorii de 31 august, presedintele Igor Dodon sustine ca frumusetea mamei si dragostea fata de ea nu depind de numele pe care mama il poarta, la fel e cu Patria, la fel e cu limba poporului, conteaza sa le iubim si sa le pretuim, noteaza Radio Chisinau.

Avocatul Ion Dron critica noul concept al reformei justitiei, pe care Igor Dodon l-a desenat pe o foaie A4:Cum dracu am ajuns pana aici?

Avocatul Ion Dron critica atat noul concept al reformei justitiei, cat si modul in care acesta a fost prezentat de Igor Dodon in fata presei, care a decis sa arate schema reformei pe o foaie A4, desenata cu pixul chiar de presedintele tarii.

Netanyahu: Israelul este pregatit pentru orice scenariu dupa confruntarea de la granita cu Libanul

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a declarat ca tara sa este pregatita pentru orice scenariu dupa ce Armata israeliana a avut o confruntare cu gruparea Hezbollah la granita cu Libanul, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Seful de la Gazprom, asteptat la Chisinau. Igor Dodon: Aceasta vizita va contribui la un dialog mult mai consistent dintre cele doua tari

Presedintele Gazprom, Alexei Miller, este asteptat la Chisinau pe 20-21 septembrie, la a II-a editie a Forumului Economic Moldo-Rus, dar si la adunarea generala a actionarilor Moldovagaz si sedinta Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru cooperare comercial-economica.

CUMETRI DE BUSINESS: Noua afacere a fratelui lui Igor Dodon si a fiului procurorului general din Rusia

Afacerile merg ca pe roate intre neamul presedintelui Dodon si cel al procurorului general al Rusiei, Ceaika. Iar BBC dedica un intreg material cumetriei de business dintre cele doua clanuri. Potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )