Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca fostului deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa condamnare

Hotnews Hotnews,
 Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca fostului deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa condamnare

Presedintele Republicii Moldova i-a retras cetatenia lui Cristian Rizea, fost deputat PSD, fugit din tara dupa ce a fost condamnat pentru coruptie. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial al R. Moldova. Spovedania lui Cristian Rizea. Condamnat penal, fostul pesedist de varf acuza grupul de la Monaco care fura Romania. continuă pe Hotnews

Igor Dodon I-a retras cetatenia lui Cristian Rizea, politicianul-fugar condamnat la 4 ani de inchisoare in Romania

Cristian Rizea, politicianul-fugar condamnat la 4 ani de inchisoare in Romania, a ramas fara cetatenie in Republica Moldova. Presedintele moldovean, Igor Dodon, a semnat decretul prin care i-a retras cetatenia moldoveneasca fostului deputat roman. Se banuieste ca cetatenia ar fi fost obtinuta ilegal.

FOTO Cristian Rizea, retinut la Chisinau dupa ce a ramas fara cetatenia moldoveneasca

Deputatul roman Cristian Rizea, care a fost condamnat definitiv la patru ani si opt luni de inchisoare cu executare in Romania si care s-a refugiat la Chisinau pentru a se eschiva de justitia din Romania, a fost retinut in Republica Moldova marti, 3 noiembrie, la scurt timp dupa ce presedintele Igor Dodon i-a anulat cetatenia moldoveneasca.

VIDEO Igor Dodon foloseste Romania in rol de sperietoare pentru a-si mobiliza electoratul: Maia Sandu are cetatenia romana si e gata sa voteze pentru unire

Igor Dodon a decis sa-si mobilizeze electoratul, pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, prin a folosi, din nou, subiectul unirii cu Romania in rol de sperietoare pentru alegatorii care au preferinte politice proruse. Igor Dodon i-a avertizat pe cetateni ca Maia Sandu are si cetatenia romana si ca ea ar dori sa lichideze statalitatea R. Moldova.

Igor Dodon afirma ca Maia Sandu ar putea provoca un nou conflict pe Nistru: Este inadmisibil ca cetatenii din Transnistria sa fie numiti separatisti

Igor Dodon a comentat incidentele din 1 noiembrie, legate de blocarea drumurilor de catre grupuri de cetateni, care au vrut in asa fel sa obstructioneze alegatorii din Transnistria sa voteze la prezidentiale. Igor Dodon a amintit ca printre manifestanti era si deputatul PAS Igor Grosu, care i-a numit separatisti pe cetatenii din regiunea transnistreana.

VIDEO Igor Dodon o numeste pe Maia Sandu marioneta externa, dar o felicita pentru rezultatul inregistrat:Sunt convins ca voi obtine victoria in turul doi

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta in primul tur al alegerilor prezidentiale. Pe de alta parte, Igor Dodon a declarat luni, 2 noiembrie, ca Maia Sandu este o marioneta externa si a avertizat cetatenii ca, daca ea va castiga alegerile, pe acestia i-ar astepta o destabilizare a situatiei politice din tara.

VIDEO Alegeri prezidentiale in Republica Moldova: Maia Sandu castiga primul tur, cu 36,16%. Igor Dodon - 32,61%. S-a incheiat numararea voturilor - UPDATE

Maia Sandu, liderul opozitiei din Republica Moldova, a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale, cu 31,16% in fata socialistului Igor Dodon, care are 32,61% din voturi. Astfel, actualul presedinte Igor Dodon si candidatul Partidului Actiune si Solidaritate, pro-europeana Maia Sandu, se vor confrunta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, potrivit datelor preliminare prezentate de Comisia Electorala Centrala CEC), luni, dupa numararea voturilor din toate sectiile de votare.

VIDEO Igor Dodon a votat pentru stabilitate: Republica Moldova nu are nevoie de haos

Candidatul independent pentru functia de presedinte, actualul sef de stat Igor Dodon, si-a exprimat dreptul la vot in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie. Igor Dodon a declarat ca a votat pentru o Moldova puternica, stabila si pentru echilibrul cu partenerii externi.

Reactia PAS la atacurile lui Igor Dodon la adresa Maiei Sandu: Atata greata si ura fata de propriul popor poate avea doar un om slab, fricos

Dodon a aratat in direct cine a creat toate stirile false din Moldova din ultimii 4 ani si cine este principalul vinovat de instigare la ura in tara noastra. Este reactia Partidului Actiune si Solidaritate dupa ce, in aceasta dimineata, Igor Dodon,candidat independent la alegerile prezidentiale, a spus ca cetatenii Republicii Moldova vor avea doar de suferit daca presedinte al tarii va fi Maia Sandu, candidata PAS, transmite IPN.

Igor Dodon: Acum va convine rezultatul, nu mai vorbiti de falsificari?

Presedintele in exercitiu Igor Dodon, care candideaza pentru un nou mandat, spune casistemul electoral si conducerea de varf a tarii a demonstrat ieri, in cadrul primului tur al scrutinului prezidential, ca poate organiza alegeri libere, corecte si democratice. Acum va convine rezultatul, nu mai vorbiti de falsificari?, s-a adresatIgor Dodon contracandidatilor sai, transmite IPN.

Fara surprize in Gagauzia. Igor Dodon a obtinut 84% din voturi

Victorie categorica pentru Igor Dodon in autonomia gagauza, in cadrul prezidentialelor din 1 noiembrie. Dodon a obtinut 84,35% din voturile alegatorilor, adica 45. 281 de voturi, in regiunea unde se bucura de cea mai mare incredere in randul populatiei si care este condusa de bascanul Irina Vlah.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )